Șefii lui Dinamo reacționează după zvonurile despre revolta din vestiar: ”Suntem într-un moment critic!”

Andrei Nicolescu a postat un mesaj mobilizator înaintea meciurilor vitale cu U Cluj și UTA Arad. Dinamo are nevoie de un miracol pentru a se salva de la retrogradare.

Dinamo a fost criticată de Mircea Lucescu și Ioan Andone, la finalul remizei cu Voluntari. Fanii și-au pierdut răbdarea și i-au băgat pe jucători în ședință. Tensiunea ar fi coborât și în vestiar, unde mai mulți dintre jucători ar fi provocat o mică revoltă.

Andrei Nicolescu, mesaj pentru dinamoviști

Atmosfera nu este deloc una liniștită la Dinamo. Conform ProSport, vestiarul „câinilor” s-ar fi zguduit din cauza nemulțumirii unora dintre jucători. Între cei nemulțumiți de statutul impus de Zeljko Kopic la echipă ar fi Ricardo Grigore.

Andrei Nicolescu reacționează și încearcă un mesaj mobilizator înaintea ultimelor două etape.

”Suntem într-un moment critic. Un moment al adevărului pentru caracterele și identitatea noastră. În aceste ultime două etape, fie ne considerăm deja înfrânți si ne certăm între noi, aruncând vinovăția dintr-o parte într-alta, fie ne mobilizăm și luptăm până în ultima secundă pentru a ne salva. Mai sunt două meciuri care se vor desfășura sub o presiune enormă.

Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo să susțină echipa! Nu mai e timp sau loc de revolte, țapi ispășitori sau schimbări miraculoase. Acum e nevoie de muncă, de sacrificiu, de luciditate și de loialitate față de culori. La finalul campionatului, sigur că ne vom analiza obiectiv erorile. Însă, în aceste ultime etape, cât timp avem șanse matematice să rămânem în prima ligă, trebuie să credem în ele. Marile victorii, ca și marile înfrângeri, pot fi decise de minute faste sau nefaste, avem excesiv de multe exemple recente.

În cele 180 de minute PLUS PRELUNGIRI care urmează trebuie să luptăm, cu mintea limpede, pentru Dinamo”, este mesajul postat pe Facebook de administratorul special al lui Dinamo.

  • După 7 meciuri jucate în playout, Dinamo este pe locul 15, cu 21 de puncte, la egalitate cu ultima clasată Poli Iași.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare