Ce schimbări pregătește Gigi Becali în echipa de start de la meciul FC Voluntari – FCSB. „El nu dă goluri, este anti-gol”

Gigi Becali schimbă strategia de la FCSB pentru meciul cu FC Voluntari, în condițiile în care lipsește cel mai bun marcator: Darius Olaru, suspendat. Nu s-a ocupat doar de formula de start, ci și de pozițiile jucătorilor, chiar dacă în acest fel riscă să bulverseze echipa. Cea mai importantă mutare îl vizează pe Alexandru Băluță.

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

FCSB va înfrunta astăzi FC Voluntari într-un meci din etapa cu numărul 28 din SuperLiga României. „Roș-albaștrii” nu vor conta pe Darius Olaru și Nana Antwi, cei doi jucători care au fost eliminați etapa trecută, în victoria obținută cu emoții, cu 3-2, în fața Botoșaniului. Cea mai mare problemă este absența căpitanului echipei. Darius Olaru este cel mai bun marcator din lot, având 14 reușite, iar FCSB va juca două etape fără el, după decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Gigi Becali este convins că echipa lui va câștiga în sfârșit titlu, după nouă ani de secetă și își permite să facă experimente. A anunțat titularizarea brazilianului Luis Phelipe, dar și faptul că Alexandru Băluță nu va juca pe postul obișnuit, de atacant.

„Poate a fost bine că s-a întâmplat aşa. O să îl încercăm pe Luis Phelipe, îl încercăm pe Baba Alhasan. Şi mai ales că vreau să-l văd pe Băluţă exact în locul lui Olaru, îmi place foarte mult”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Băluță a marcat în acest sezon doar trei goluri, dar are și patru pase decisive.

„El nu dă goluri, este anti-gol. Dacă mingea e în poartă, el o scoate. Poate să fie chiar mai eficient în altă privinţă decât Olaru. Dacă nu merge, îl băgăm pe Baba. O să vedem”, a spus Gigi Becali.

Echipa probabilă FCSB pentru meciul cu FC Voluntari:

Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Lixandru, Băluță – Oct. Popescu, Luis Phelipe, Coman.

Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, Alhassan, Radaslavescu, Ovidiu Popescu

Gigi Becali pune presiune la echipă

Gigi Becali nu este îngrijorat că lipsește Olaru. Este convins că „roș-albaștrii” au un lot valoros și în plus nu-și face griji că va scăpa titlul pentru că distanța față de urmăritoare este destul de mare. Rapid ocupă locul doi, la șapte puncte, iar CFR Cluj se află pe poziția a treia, la o distanță de nouă puncte.

„Nu stă o echipă în Olaru. Şi dacă îl vând? Ce faci? Ştii cine sunt jucătorii cheie, voi nu îi vedeţi, dar eu îi văd, că sunt stăpân: Şut şi Băluţă. Ăştia doi sunt cheia, din punctul meu de vedere, de stăpân.

Sunt stăpân, că stăpânesc eu afacerea. Dacă lua Băluţă sau Şut roşu, eram îngrijorat. Olaru, nu e problemă, Coman, nu e problemă. Băluţă şi Şut, e o problemă”, a mai spus Gigi Becali.

Partida FC Voluntari – FCSB este programată joi, 29.02. 2024, de la ora 21.00.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare