Gigi Becali l-a dat de gol pe Edi Iordănescu! „Chiar cred că ține cu CSA!”

Gigi Becali l-a dat de gol pe Edi Iordănescu, selecționerul României. Patronul de la FCSB susține că tehnicianul naționalei ar simpatiza cu echipa Armatei. Clubul pe care îl patronează milionarul din Pipera și CSA se judecă în continuare pentru obținerea palmaresului.

În ciuda faptului că Edi Iordănescu a stat pe banca celor de la FCSB, Gigi Becali a afirmat că acesta ar prefera echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, în detrimentul celei pe care omul de afaceri o conduce.

Gigi Becali l-a dat de gol pe Edi Iordănescu

Gigi Becali, patronul formației care se află pe prima poziție în Superliga, a făcut dezvăluiri despre Edi Iordănescu, selecționerul României. Deși fiul lui Anghel Iordănescu a pregătit echipa condusă de milionar, acesta ar fi, de fapt, un fan al formației din Ghencea, echipa MApN, potrivit spuselor lui Gigi Becali.

Excentricul om de afaceri din Pipera a vorbit despre felul lui Iordănescu de a fi, fiind de părere că acesta nu are ceva personal cu el, în scandalul FCSB – CSA. Gigi Becali susține că majoritatea oamenilor au ceva împotriva sa, nu împotriva echipei pe care o patronează, afirmând că invidia stă la baza părerilor acestora.

„Este stelist, dar este cu CSA. Eu așa cred, că e cu CSA. Mai glumim, mai alea, dar în privința asta chiar cred că ține cu CSA, nu cu FCSB. Eu așa cred. Nu știu, e treaba lor. Edi nu este un om răutăcios. Nu cred că are ceva împotriva mea, dar majoritatea sunt împotriva mea și atunci normal că țin cu CSA. E legea firii. Este instinctul. Ei știu asta. Dacă-i întrebi ei zic că da, dar sunt împotriva FCSB e Steaua. De ce? Pentru că sunt eu acolo. Ei cu mine au ce au, nu cu FCSB sau cu Steaua. Păcatul invidiei e de când se naște omul din burta mamei”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport

Patronul de la FCSB a vorbit și despre Euro 2024

În trecutul apropiat, Gigi Becali a discutat despre Euro 2024, turneul final ce va avea loc în Germania, la vară. Conducătorul ros-albaștrilor a afirmat că nu se va uita la meciurile naționalei, decât dacă unul din jucătorii săi va fi pe teren. A abordat și situația lui Ștefan Târnovanu, despre care a considerat că nu va fi prezent în poarta României la Campionatul European.

„(n.r. singura condiție cu care Becali s-ar uita la meciurile României de la EURO 2024) Dacă joacă copiii mei. Dacă e acolo Coman mă uit, țin cu ei. Dacă e Olaru, dacă joacă unul din copiii mei. Dacă niciunul din copiii mei nu joacă nu mă interesează.
(n.r. despre Târnovanu) Nu cred că va juca la EURO, n-ai văzut că și aseară aia trebuia să o prindă. Fac ei ce fac și îl bagă pe Aioani, sunt prieteni foarte buni, vin la meciuri. E omenie, e omenie. Parcă văd mai multă prietenie acolo, mai multă omenie e acolo”
, a mai adăugat Gigi Becali, potrivit sursei menționate anterior

În prezent, FCSB se află pe primul loc în clasamentul Superligii. Elevii lui Elias Charalambous au obținut 58 de puncte, în 28 de partide disputate, marcând 50 de goluri. Atacul celor de la FCSB este cel mai bun din competiția internă, alături de cel al lui CFR Cluj. În ultima etapă, bucureștenii au învins-o pe FC Botoșani, pe Arena Națională, cu scorul de 3-2. Pe 29 februarie, trupa pregătită de Charalambous întâlnește FC Voluntari, în deplasare.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare