Ce mesaj a primit Simona Halep de la Novak Djokovic imediat după ce sârbul a aflat că sportiva noastră poate juca tenis din nou

Simona Halep (32 de ani) revine cât se poate de repede pe terenul de tenis, într-o competiţie oficială, după ce TAS i-a redus pedeapsa pentru contaminare la doar nouă luni.

Jucătoarea noastră a acceptat invitația din partea celor de la Miami Open 2024, turneu de 1.000 puncte în clasamentul WTA, ce se desfășoară în perioada 19-31 martie.

Halep, încurajată de Djokovic

Fostul nr. 1 WTA se întoarce optimistă la turnee şi a dezvăluit că a fost încurajată chiar şi de Novak Djokovic, unul dintre cei mai buni jucători de tenis din toate timpurile.

„Pe Djokovic îl admir enorm pentru ceea ce este pe teren. Îi admir ambiția, e un tip special, diferit, dar îl admir ca sportiv în totalitate. Face orice ca să rămână cel mai bun, are grijă de el, de tot ce mănâncă.

Eu… nu. Mai mănânc și niște ciocolată. Dar am reușit să-mi păstrez kilogramele, ceea ce e foarte important. Chiar mi-a dat mesaj Djokovic. Și înainte, și acum. Kerber, Barty, Kvitova mi-au dat mesaje. Nu pot să spun că e o prietenie fiindcă suntem adversare, dar m-a bucurat mult că mi-au scris„, a spus Simona Halep când a fost prezentă în studioul Antenei 3.

Emoţionată la plecarea la Miami

Fosta campioană de la Roland Garros şi de la Wimbledon s-a destăinuit cât de emoţionată a fost înainte de plecarea spre SUA, pentru turneul de la Miami Open 2024.

„Nu știu ce o să fie, am ceva emoții, e normal, dar mă bucur tare mult că am șansa să mă întorc pe teren, unde mă simt cel mai bine. O să vedem cum va fi la turneu. Când mi-am făcut bagajul, parcă nici nu mai știam ce să-mi pun în geantă. Dar e un sentiment plăcut”, a declarat Halep.

Sportiva revenită după suspendare va avea alături la Miami Open 2024 și un fizioterapeut, dar va fi susținută și de familia sa: „Tatăl, mama și fratele ei vor ajunge zilele următoare în SUA. „Vreau să îi am în lojă pe toți”, a declarat Simona Halep la plecare, în aeroport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare