Ce echipă îi poate salva cariera lui Ianis Hagi. „Revenire de senzație”. Adevărul despre momentul delicat de anul trecut

Ianis Hagi este rezervă la Deportivo Alaves și riscă să piardă lotul pentru Campionatul European de Fotbal, după ce Edi Iordănescu a spus că la turneul final vor merge doar jucători titulari la echipele de club. Internaționalul român a negociat în ultimele zile cu Boavista, dar ar putea să primească o șansă de la o formație unde credea că are „ușa închisă”.

Ianis Hagi primește o nouă șansă la Glasgow Rangers

Ianis Hagi a plecat împrumut în Spania în speranța că își va relansa cariera în campionatul unde tatăl său a jucat la Real Madrid și FC Barcelona, doar că lucrurile nu stau deloc așa, iar faptul că nu este titular îi pune în mare pericol locul din lotul de la Campionatul European de Fotbal. Internaționalul român a discutat în aceste zile cu Boavista, pentru un nou împrumut, după de Deportivo Alaves a anunțat că nu are de gând să-l cumpere de la Glasgow Rangers. Negocierile s-au blocat din cauza salariului foarte mare pentru gruparea aflată pe locul 11 în Portugalia: 1,3 milioane de euro.

Doar că marea lui speranță pare că rămâne Glasgow Rangers, echipă unde se va întoarce în vara acestui an. Conducătorii formației scoțiene au luat decizia să-i mai acorde o șansă în condițiile în care jucătorul a plecat în urma unui scandal cu fostul antrenor Michael Beale. Actualul tehnician, Philippe Clement, a încercat să-l aducă și în această iarnă, doar că în contractul de împrumut nu există o clauză prin care jucătorul poate reveni din Spania mai devreme de finalul anului.

„Aflat la răscruce de drumuri, revenirea lui Ianis Hagi n-a fost scoasă definitiv din calcule”, scrie jurnalistul Chris Jack, preluat de site-ul rangersnews.uk.

Ianis Hagi, forțat să plece în Spania

Ziariștii din Scoția au investigat situația lui Ianis Hagi și au ajuns la concluzia că jucătorul nu a vrut să plece în Spania. Conflictul cu antrenorul Beale l-a silit să accepte împrumutul la Alaves.

„Starul lui Rangers care nu a vrut să plece de pe Ibrox poate avea parte o revenire de senzație în vară”, mai spune sursa citată.

Ianis Hagi a jucat 805 minute (22 de meciuri) în toate competițiile sezonului la Rangers și Deportivo Alaves, timp în care a marcat de două ori și a oferit o pasă de gol. În La Liga a jucat în 16 partide, iar în ultimele cinci etape a jucat doar 19 minute.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare