Gigi Becali a confirmat transferul momentului la FCSB: „Mâine face vizita medicală!”

Gigi Becali a confirmat transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi la FCSB, care, potrivit spuselor sale, este în prezent doar o chestiune de timp.

Patronul campioanei României a dezvăluit că fotbalistul în vârstă de 25 de ani va efectua vizita medicală în cursul zilei de joi, iar ulterior va semna contractul cu echipa roș-albastră.

Gigi Becali a anunțat transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB

De asemenea, Becali s-a referit și la declarațiile făcute în urmă cu ceva timp în spațiul public de Laszlo Dioszegi, când finanțatorul lui Sepsi a asigurat că nu îl va ceda sub nicio formă pe Ștefănescu la FCSB, și, de asemenea, a dezvăluit că afacerea s-a perfectat în schimbul unei sume mai mari de un milion de euro.

„Da, mâine face vizita medicală. Am terminat, da, mâine dimineață vine la vizita medicală. Am vorbit cu el, cu Dioszegi, i-am zis două lucruri, toată lumea știe că a spus-o la nervi, e normal să fii ofticat când toată lumea vorbește de rău un jucător, e mare desconsiderare la ora asta. Eu am pierdut cu Voluntariul campionatul, care e finul meu acolo, să mai spui de blaturi, aranjamente, nu mai există așa ceva. Poți să spui la nervi, să folosești o parabolă. O trecem la proverbe cum ar veni. Așa a zis-o! M-ați sunat ca să fac caracterizarea lui Dioszegi? Bine, atunci nu știu ce a zis, nici nu am văzut ce a zis.

Nu a fost o strategie de negociere, dar lumea s-a învățat cu mine, lasă că Becali face, drege. Și i-am zis lui Mihai (n.r. Stoica) că trebuie să fac niște pași înapoi. Și am făcut pași înapoi, că nu mai iau niciun jucător. Ei cred că mai sunt ăla care… Nu se mai poate așa, la revedere! După aia, așa s-a întâmplat.

Patronul campioanei României a dat de înțeles că internaționalul român va avea asigurat postul de titular la echipa roș-albastră

(n.r. despre suma de transfer) E confidențial (n.r. râde) Ce să fac? Încerc să mă transform și eu în cei care vă plac vouă. Mă fac și eu diplomat. Totul este parafat, totul e terminat, numai să facă vizita medicală mâine și gata. Trebuie să vină mâine jucătorul. Nu vreau să vorbesc asta. Nu sunt secretos, el mă supărase cel mai tare (n.r. jucătorul) și d-aia.

L-am luat și am dat atâția bani ca să îl țin pe bancă? (n.r. peste un milion de euro?) Da, da. Da, vă spun (n.r. după ce se semnează contractul). Nu are rost acum, este al meu acum, trebuie doar să îl laud. Bravo lui, îmi place de el că e băiat deștept și a negociat. Dacă dai atâția bani pe un jucător, normal că îi faci pe 5 ani, nu? Două contracte, când vrei să faci doi plus trei sau unul plus doi, când vrei să testezi. Dar ăsta mai e jucător de testat? Dacă era străin și nu îl vedeam eu, da. Dar nu e niciun jucător român cu care să fac doi plus trei sau unul plus doi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare