Laszlo Dioszegi uită de onoare și face marele anunț despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB! Reacția lui Gigi Becali

Laszlo Dioszegi a anunțat că Marius Ștefănescu (25 de ani) este în negocieri avansate cu FCSB. Acestea au fost recunoscute și de Gigi Becali (65 de ani). De-a lungul sezonului recent încheiat, finanțatorul lui Sepsi a afirmat în mai multe rânduri că jucătorul nu va ajunge niciodată în curtea echipei din București.

Una dintre telenovelele sezonului trecut, transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB este pe cale să ia o întorsătură total neașteptată. Jucătorul este aproape de campioana Ligii 1, deși pe parcursul campionatului Laszlo Dioszegi a anunțat public că această mutare nu se va întâmpla niciodată.

Dioszegi recunoaște negocierile cu FCSB pentru Marius Ștefănescu

Curtat și de Rapid și cu oferte din SUA, Marius Ștefănescu este la un pas de baza de pregătire din Berceni. Conform golazo, Sepsi și FCSB ar fi bătut palma pentru o sumă care se apropie de 1 milion de euro. Mai mult, jucătorul ar fi acceptat un salariu de 17 mii de euro.

„Sunt discuții, dar e devreme să spunem că am ajuns la un acord. Există o ofertă din partea celor de la FCSB, dar și de la un club din străinătate, eu zic că până vineri putem afla dacă e da sau ba, rămâne de văzut.

Până acum nu au fost discuții cu cei de la FCSB, cum a tot spus și domnul Dioszegi, acum există. Trebuie să își dea acceptul și jucătorul, sunt mai multe lucruri de pus la punct, pentru că oricând părțile se pot răzgândi”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Gsp.

Reacția lui Gigi Becali

Mutarea nu a fost negată nici de Gigi Becali. Patronul FCSB dezvăluie că discuțiile sunt la nivelul de tatonare.

“O să vedem, avem nişte discuţii. Mai târziu cred că putem vorbi mai multe.

Nu poţi să ştii până nu vezi actele, acum sunt doar nişte discuţii. O să vedem şi cu jucătorul şi cu clubul ce va fi. Deocamdată nu sunt multe de zis. O să vedem”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

  • 1,70 de milioane de euro este cota lui Marius Ștefănescu, conform Transfermarkt.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare