Adrian Mutu este gata să își dea demisia de la CFR Cluj: „Mâine o să anunț clubul”

La finalul meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0 din sferturile de finală ale Cupei României, Adrian Mutu spus că ia foarte serios în calcul posibilitatea de a-și da demisia din funcția de antrenor al echipei din Gruia.

Așa cum era și firesc să se întâmple, „Briliantul” a fost extrem de afectat după această eliminare și a apreciat că jucătorii săi nu au arătat atitudinea de care era nevoie la acest joc, în contextul în care câștigarea acestei competiții rămăsese principalul obiectiv al clubului din Cluj-Napoca în acest sezon.

Adrian Mutu a anunțat că se gândește să își dea demisia la finalul meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0!

Fostul atacant a mers și mai departe și a spus chiar că simte că nu își poate ierta „elevii” pentru modul în care s-au prezentat la această partidă.

„Am venit aici din respect pentru voi, ai întrebări sau nu? A fost roșu clar (n.r. la Tachtsidis), nu avem ce să reproșăm. Nu am ce să spun prea multe. Un meci fără istoric pentru noi, doar pentru ei. În seara asta am fost penibili. Nu aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10 oameni, că s-au accidentat Camora și Mogoș sau că nu am avut jucători cu care să jucăm.

Puteau să joace și fără antrenor pe bancă, indiferent cum, trebuia să joace, am avut o problemă de abordare după meciul cu Sepsi, am observat asta. Mâine o să anunț ce decizie o să iau. Este normal, mă simt umilit, nu se poate să termini așa în fața unei echipe cu un buget cât trei jucători ai noștri.

Mă simt umilit, nu cred că aș putea să îi iert pe băieți pentru acest eșec, era foarte important pentru club, nu am puterea să iert în momentul ăsta, așa o văd eu. În cariera mea de jucător și antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta bine și mâine o să anunț clubul ce decizie am luat”, a spus Adrian Mutu la finalul meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare