„Bine ați venit în familie, Radu Drăgușin, Ioana și Kai”. Moment emoționant cu fundașul lui Tottenham. Video

Radu Drăgușin și iubita lui Ioana Stan s-au mutat din cantonamentul lui Tottenham într-un apartament din Londra, iar cu această ocazie și-au împlinit și un vis mai vechi. Iubita fundașului de 22 de ani a postat pe Instagram un filmuleț, după ce l-au adoptat pe Kai: un cățeluș superb din rasa Labrador.

Radu Drăgușin și Ioana Stan au adoptat un câine

Radu Drăgușin este mare susținător al animalelor și și-a dorit foarte tare un câine încă de cum a semnat cu Tottenham, după ce Genoa l-a vândut cu 31 de milioane de euro. Doar că în prima lună a locuit în cantonamentul echipei, iar după ce s-a mutat, cu iubita, în locuința oferită de club au găsit rapid spațiu și pentru un cățeluș. Cei doi au apelat la o firmă specializată în dresajul animalelor de companie și s-au ales cu un pui din rasa Labrador. „Bine ați venit în familie, Radu Drăgușin, Ioana și Kai! Este o plăcere să lucrăm cu vedeta lui Tottenham și a României, Radu Drăgușin, și partenera lui. Mereu o plăcere să lucrăm cu jucătorii lui Spurs”, a fost mesajul de pe pagina de Instagram.

Ioana Stan a fost cea care a făcut anunțul cu un filmuleț, iar mesajul a fost următorul: „Iubire de cățeluș”.

Radu Drăgușin, îndemnat de jurnaliști să aibă răbdare

Radu Drăgușin s-a adaptat la formația londoneză, doar că este nemulțumit că nu joacă. A semnat contractul acum o lună și jumătate, dar nu a intrat pe teren decât în trei din cele șase partide. A adunat în total doar 20 de minute.

„Românul are în mod clar răbdare și este la curent cu situația sa. Postecoglou a recunoscut deja că a fost impresionat de ceea ce a văzut de la român, așa că ar putea fi doar o chestiune de timp până să i se ofere o oportunitate.

La doar 22 de ani, Drăgușin este o opțiune pe termen lung și dacă va continua să impresioneze la Hotspur Way atunci cu siguranță își va face drum în primul 11 al lui Postecoglou”, a scris One Football.

Rămâne de văzut cum va reacționa Edi Iordănescu. Selecționerul a spus că în lotul de la Campionatul European de Fotbal nu vor fi convocați decât jucători care sunt titulari la formațiile lor. Cifrele lui Drăgușin nu sunt deloc grozave.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare