Bezele pentru Mihai Gâdea de la Simona Halep. Ce a scris sportiva pe Instagram după emisiunea de la Antena 3

Simona Halep a ținut să îi mulțumească lui Mihai Gâdea pentru șansa de a se exprima în mod public la scurt timp după ce a scăpat de coșmarul reprezentat de suspendarea primită în cazul de dopaj în care a fost implicată.

După cum se știe deja foarte bine, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis reducerea pedepsei în cazul sportivei din Constanța, de la patru ani de suspendare, așa cum dictase inițial tribunalul londonez Sports Resolutions, la cererea ITIA (Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis), la nouă luni, pentru că a fost practic anulată speța referitoare la neregulile din pașaportul biologic și astfel a rămas în picioare doar speța referitoare la testul doping pozitiv la roxadustat, acolo ajungându-se însă la concluzia că a fost vorba doar despre o contaminare, adică un proces desfășurat în mod neintenționat de fostul lider al clasamentului WTA.

Simona Halep i-a mulțumit lui Mihai Gâdea pentru că i-a oferit ocazia de a se exprima pe larg cu privire la perioada foarte delicată prin care a trecut din cauza scandalului de dopaj

La scurt timp după verdictul furnizat de TAS, Simona Halep a oferit un interviu în direct la Antena 3 CNN, în care a putut să își exprime pe larg punctul de vedere în legătură cu tot ce s-a întâmplat în ultimele luni.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 32 de ani a apreciat foarte mult faptul că i s-a dat ocazia de a se apăra după ce a fost atacată în mod extrem de dur în spațiul public în tot acest timp și, prin prisma aceasta, a ținut să îi mulțumească jurnalistului Mihai Gâdea, cel care a realizat demersul respectiv.

„O seară în care mi am exprimat trăirile cu voce tare pentru prima dată. Și sper că prin emoția mea am putut să transmit mulțumirile mele tuturor celor care m-au susținut în această perioadă dificilă emoțional.
Mulțumesc, Mihai, că ai făcut acest lucru mai ușor”, a transmis Simona Halep prin intermediul instagram.

Poate cea mai interesantă dezvăluire făcută de Simona Halep cu ocazia acelui interviu a fost reprezentată de faptul că proba de sânge care i-a adus toate problemele a fost analizată în primă fază chiar de către un laborator din București.

„La Lausanne, eram în sală, în timpul procesului, și erau foarte multe ecrane mari în mijloc și erau în fața mea. Fratele meu era la două scaune de mine și avocații lângă mine. Apare documentul, nu am realizat, eram cu emoții, cu tot ce se întâmplă acolo și fratele meu vine și îmi spune -tu vezi că scrie în română?-, când m-am uitat pe ecran era steagul României, iar în dreapta scria București, România”, a spus Simona Halep la Antena 3 CNN, printre multe altele.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare