Bayer Leverkusen este cu ochii pe fostul jucător al lui Dinamo! Germanii au înaintat o ofertă

Acest sezon a fost unul uimitor pentru Aleix Garcia în tricoul Gironei. Fostul jucător al lui Dinamo este în vizorul campioanei Germaniei, Bayer Leverkusen.

Bayer Leverkusen îl vrea neapărat pe Aleix Garcia

Girona ocupă a doua poziție în clasamentul din La Liga și și-a asigurat locul pentru Champions League.

În acest sezon, fotbalistul de 26 de ani a impresionat meci de meci și a atras atenția cluburilor de top. Încă din iarnă, Barcelona a încercat de a-l transfera pe Aleix Garcia, însă negocierile par că nu au decurs așa bine.

Însă, asta nu este singura ofertă la adresa clubului Girona. Bayer Leverkusen își începe pregătirea pentru următorul sezon, iar campioana din Bundesliga vrea să îl transfere în vară pe Aleix Garcia.

Conform Mundo Deportivo, chiar dacă discuțiile dintre cele două cluburi sunt doar la început, spaniolii susțin că oferta campioanei Germaniei nu poate fi ignorată. Șansele ca fostul jucător al lui Dinamo să facă mutarea în Bundesliga sunt din ce în ce mai mari mari.

Cotat la 25 de milioane de euro, Aleix Garcia a marcat trei goluri în acest sezon și a contribuit cu șase pase decisive. Contractul lui Aleix Garcia cu Girona va expira abia în vara anului 2026. Mijlocașul ar avea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Însă, asta nu este un obstacol pentru germani și sunt dispuși să o plătească.

Echipa lui Xabi Alonso a egalat un record vechi de 59 de ani

Chiar dacă au câștigat titlul deja de câteva etape în Bundesliga, Bayer Leverkusen tratează cu aceeași seriozitate competiția. În ultima etapă „Farmaciștii” au umilit-o pe Frankfurt, ocupanta locului 6, scor 5-1.

Formația antrenată de Xabi Alonso continuă să joace la același nivel și a ajuns la 48 de meciuri fără înfrângere. Astfel, campioana Germaniei a scris istorie și a egalat recordul celor de la Benfica. Portughezii înregistrau această serie în perioada decembrie 1963 – februarie 1965

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare