Barcelona s-a decis cui să-i ofere marele tricou cu numărul 10 din sezonul viitor!

Cu toții știm că Lionel Messi (36 de ani) a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Barcelona. De-a lungul carierei, aceasta a pus o greutate imensă asupra numărului 10 de la echipa blaugrana.

Însă, după despărțirea de starului argentinian, tricoul numărul 10 nu a mai avut același noroc și pentru cei ce au încercat să-l poarte.

Barcelona ar vrea să-i ofere tricoul cu numărul 10 lui Lamine Yamal

Odată cu plecare lui Messi de la Barcelona, tricoul cu numărul 10 a fost purtat timp de două sezoane și jumătate de Ansu Fati (21 de ani). Însă, tânărul mijlocaș nu a impresionat în Catalonia și a fost trimis sub formă de împrumut la Brighton. După plecarea lui Ansu Fati, niciun jucător de la echipa blaugrana nu a mai îmbrăcat tricoul cu numărul 10. Însă, acest lucru s-ar putea schimba din sezonul viitor, potrivit ultimelor informații. 

Potrivit celor de la Reshad Raman, conducerea echipei blaugrana ar avea de gând ca în sezonul viitor să-i acorde tricoul cu numărul 10 lui Lamine Yamal (16 ani). Tânărul star a impresionat încă de la debutul său, iar aceștia consideră ca el este singuru care poate purta numărul 10 pe tricou.

Barcelona vrea 100 de milioane de euro pentru Araujo

De-a lungul timpulul, situația lui Ronald Araujo (23 de ani) a devenit din ce în ce mai incertă. Catalanii trec printr-o perioadă financiară foarte grea și sunt aproape de a-l pierde și pe fundașul din Uruguay.

Oficialii de la Barcelona au încercat de mai multe orisă îi prelungească contractul lui Araujo, însă aceștia nu a reușit să ajungă la un punct comun. Potrivit jurnaliștilor de la Marca, catalanii sunt de părere că uruguayanul dă semne că are de gând să plece. 

În urmă cu ceva timp, Araujo a fost întrebat dacă va mai rămâne pe ”Camp Nou” și din sezonul viitor. Răspunsul său a fost unul scurt și la obiect, astfel că a concretizat teoria șefilor clubului. Acesta a scos în evidență contractul său, valabil până în 2026. Cu toate acestea, „Roni” nu a confirmat sau infirmat speculațiile cu privire la vânzarea sa.

Conducerea Barcelonei a trecut deja la planul ”B” și a stabilit suma pe care o cere în schimbul lui Ronald Araujo. Această sumă se estimează în jur de 100 de milioane de euro. Totuși, dacă un transfer al acestuia se va înregistra, Araujo îi poate aduce Barcelonei un profit imens.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare