Barcelona, campioană pentru a 12-a oară în Liga Campionilor! Finală fabuloasă, decisă în ultima secundă cu Aalborg

Barcelona a învins-o pe Aalborg, 31-30, în finala Ligii Campionilor la handbal masculin. Meciul a fost unul dramatic și a fost decis în ultima secundă.

Cea mai titrată echipă din handbalul masculin este iar regina Europei. Barcelona s-a impus cu 31-30 în finala cu Aalborg, după o partidă senzațională. Fosta echipă a lui Xavi Pascual a ajuns la 12 trofee în cea mai strălucitoare competiție continentală. De partea cealaltă, Aalborg ratează a doua finală din palmares, iar handbalul danez rămâne fără trofeu în Champions League.

Barcelona, regina Europei după finala cu Aalborg

Catalanii au ajuns în ultimul act după ce s-au impus, 30-18, în semifinala de sâmbătă, cu nemții de la Kiel.

Aalborg, de partea cealaltă, a trecut de fosta campioană, Magdeburg, scor final 28-26.

La pauză, cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, 15-15. S-a mers cap la cap și în repriza a doua, când Barcelona s-a desprins pe final la un singur pas.

Danezii au avut șansa egalării, dar legendarul Mikkel Hansen a lovit doar bara, din lovitură liberă. Interul danez se va retrage fără a gusta din bucuria unei victorii în Champions League.

Golurile Barcelonei din finală au fost marcate de: Richardson (9), Mem (7), N’guessan (6), Carlsbogard (2), A. Gomez (2), Janc (2), Wanne (1), Frade (1), Cikusa (1).

Pentru Aalborg au punctat: M. Hansen (8), Hoxer (6), Arnoldsen (6), Bjornsen (4), Barthold (2), Vlah (2), Nilsson (1), Antonsen (1).

Tot duminică, în finala pentru bronz, SC Magdeburg a trecut de THW Kiel, scor 28-32 (14-23).

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare