Avertisment pentru Radu Drăgușin: „Vor mai fi astfel de momente”

Fostul agent FIFA Victor Becali a lansat un avertisment pentru Radu Drăgușin, în contextul în care fundașul central în vârstă de 22 de ani a fost recent destul de aspru criticat după evoluția din meciul Fulham – Tottenham 3-0.

Atunci, internaționalului român i s-a reproșat în primul rând modul în care a gestionat faza care a dus la golul de 1-0 marcat de gazdele din acea partidă. Ulterior acestui moment, s-a pus o presiune mediatică destul de semnificativă pe fostul jucător de la Genoa sau Juventus, printre altele, iar fostul impresar este de părere că acest episod nu va fi singular în parcursul lui Drăgușin la gruparea londoneză.

Victor Becali a apreciat că vor mai exista momente în care Radu Drăgușin va fi criticat de opinia publică pentru evoluțiile de la Tottenham

Victor Becali a apreciat că, în linii mari, vor mai exista meciuri în care tânărul fotbalist va avea prestații ceva mai modeste și, în consecinți, vor mai fi critici la adresa lui, deci ar trebui să încerce să fie pregătit pentru astfel de situații.

Pe de altă parte, fratele lui Giovanni Becali a ținut să spună că, în viziunea sa, nu poate fi Radu Drăgușin considerat singurul vinovat pentru acel eșec dur suferit de Tottenham, întrucât atunci a fost vorba despre un joc slab făcut de întreaga echipă.

„Am văzut așa un val de critici după înfrângerea lui Tottenham, dar nu a pierdut Drăgușin meciul. A fost o evoluție slabă a echipei. Vor mai fi asemenea momente, dar nu putem să stabilim valoarea lui Drăgușin după un asemenea meci. Are nevoie de timp, poate mai bine de un an de zile. Are și o concurență destul de mare și am înțeles că mai vor să cumpere un fundaș central. Eu cred că va reuși să se impună, dar nu e o chestiune de mâine, poimâine”, a spus Victor Becali la Digi Sport.

Fanii grupării londoneze sunt de părere că internaționalul român ar mai trebui folosit de Ange Postecoglou chiar și în contextul revenirii lui Micky van de Ven pe teren

În contrapartidă, o publicație „de casă” a celor de la Tottenham a apreciat că jocul prestat de Radu Drăgușin în meciul amical România – Irlanda de Nord 1-1 ar trebui să aibă menirea de a-l determina pe antrenorul Ange Postecoglou să îi mai acorde șanse fundașului român în viitorul apropiat, chiar dacă titularul Micky van de Ven va reveni în scurt timp după acea accidentare suferită în partida din deplasare cu Aston Villa.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare