Antoine Griezmann nu s-a mai ferit și l-a „atacat” pe Didier Deschamps după eliminarea de la EURO 2024!

Franța a părăsit EURO 2024, după înfrângerea împotriva Spaniei din semifinale, scor 2-1. Antoine Griezmann (33 de ani) nu a fost în cele mai bune momente ale sale, iar acesta se declară dezamăgit de deciziile selecționerului pe tot parcursul turneului final.

Antoine Griezmann, „Eu am încercat să dau totul pentru echipa națională”

Eliminarea de la EURO 2024 nu a fost tocmai bine digerată de Antoine Griezmann. Starul francez a acuzat desele schimbări tactice operate de Didier Deschamps, pe parcursul competiției, modificări despre care a lăsat să se înțeleagă ca i-a bulversat pe fotbaliștii ”Les Bleus”.

Vestiarul este enervat și este trist. Este o lovitură în ceafă primită de noi. Spaniolii au fost mai buni. Personal, am început mai prost competiția, dar a fost din ce în ce mai bine pe parcurs.

Şi am fost şi pe banca de rezerve (n.r. la meciurile cu Olanda și Spania).

Eu am încercat să dau totul pentru echipa națională. Au fost multe schimbări tactice, schimbări de poziţie de la un meci la altul, deci a trebuit tot timpul să ne adaptăm.

Că înţeleg sau nu acest nou statut de rezervă, este ceva personal. Dar aceasta este viaţa fotbalistului. Sunt alţii, de exemplu, care nu au jucat niciun minut.” a declarat Griezmann, după finalul partidei.

Didier Deschamps, „Nu am fost la fel de eficienți”

Am întâlnit o echipă a Spaniei foarte bună, care a confirmat tot ceea ce a reușit înainte. Am fi putut să ne descurcăm mai bine împotriva unui adversar care a avut controlul, în particular în ceea ce privește direcția jocului.

Am reușit să deschidem scorul, ceea ce a fost grozav. Spania, totuși, a dominat jocul. Nu am jucat prea bine, nu am verticalizat cum mi-aș fi dorit. Am luptat până la final, cu anumite limite provocate de diverse motive. Am fost nevoiți să ne descurcăm cu mulți jucători aflați în situații complicate. Suntem la al șaselea meci, poate am fost și mai obosiți.  

Spania nu este o echipă timidă sau defensivă, este o echipă care se apără foarte bine. Nici noi nu am avut toate armele ofensive, din anumite motive, a trebuit să ne adaptăm. Nu am fost la fel de eficienți.” a spus Didier Deschamps la finalul partidei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare