Didier Deschamps știe ce i-a lipsit Franței în semifinala cu Spania! „Mulți jucători aflați în situații complicate”

Franța a fost învinsă de Spania în semifinala EURO 2024, scor 2-1. Astfel, elevii lui Didier Deschamps au fost eliminați și își vor continua drumul spre o mică vacanță, înainte de noul sezon.

Didier Deschamps, „Nu am fost la fel de eficienți”

Randal Kolo Munai (25 de ani) a fost cel care a deschis scorul pe Allianz Arena, însă avantajul nu a durat atât de mult deoarece ”Furia Roja” a avut puterea să revină și să marcheze de două ori prin Lamine Yamal (16 ani) și Dani Olmo (26 de ani). 

La finalul partidei, Didier Deschamps s-a declarat dezamăgit de rezultatul final și a ținut să evidențieze punctele slabe care nu au ajutat echipa pentru a face față ibericilor.

Am întâlnit o echipă a Spaniei foarte bună, care a confirmat tot ceea ce a reușit înainte. Am fi putut să ne descurcăm mai bine împotriva unui adversar care a avut controlul, în particular în ceea ce privește direcția jocului.

Am reușit să deschidem scorul, ceea ce a fost grozav. Spania, totuși, a dominat jocul. Nu am jucat prea bine, nu am verticalizat cum mi-aș fi dorit. Am luptat până la final, cu anumite limite provocate de diverse motive. Am fost nevoiți să ne descurcăm cu mulți jucători aflați în situații complicate. Suntem la al șaselea meci, poate am fost și mai obosiți.  

Spania nu este o echipă timidă sau defensivă, este o echipă care se apără foarte bine. Nici noi nu am avut toate armele ofensive, din anumite motive, a trebuit să ne adaptăm. Nu am fost la fel de eficienți.” a spus Didier Deschamps la finalul partidei.

Kylian Mbappe, „Am vrut să fim campioni europeni și nu suntem”

Kylian Mbappe nu a reușit, însă, să facă diferența pentru Franța. După înfrângerea suferită, Kylian Mbappe a declarat că această competiție este un eșec pentru echipa sa

„În fotbal, ești bun sau nu ești bun. Eu nu am fost bun. E un EURO ratat pentru mine. Voiam să fiu campion european.

EURO pentru noi a fost un eșec. Am vrut să fim campioni europeni și nu suntem. Este fotbal. Trebuie să mergem mai departe. A fost un an lung, plec în vacanță să mă odihnesc, îmi va prinde foarte bine. O problemă fizică sau psihologică? Nu, asta a fost tot. Nu trebuie să complicăm prea mult fotbalul. Am fost buni și plecăm acasă, e simplu. Trebuie să mă odihnesc. Apoi, voi începe o nouă viață.” a transmis Kylian Mbappe, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Publicația Mundo Deportivo nu s-a abținut și a dat un titlu dureros pentru superstarul francez: ”Mbappe nu are mască pentru a vedea mai bine golul lui Yamal!”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare