Unde l-a ascuns, de fapt, familia pe Michael Schumacher. Adevărul despre starea de sănătate a fostului campion de Formula 1

Michael Schumacher, care în ultimii 10 ani s-a aflat paralizat la pat, în urma accidentului de la schi, din decembrie 2013, pare că face paşi mărunţi spre o stare fizică mai bună.

Cel puţin, aşa susţine Johnny Herbert, fost coechipier cu Schumi la Benetton. Acesta susţine că fostul campion mondial de Formula 1 ar fi capabil să stea la masă.

Ce a aflat de la „oameni din Formula 1”

Oricum, Johnny Herbert nu este nici el foarte sigur pe ceea ce susţine, din moment ce a adăugat că a auzit despre Michael Schumacher „de la oameni din Formula 1 că este capabil să stea la masă. Dar nu știu dacă este adevărat. Nu pot citi decât printre rânduri. Nu am auzit prea multe de la familie. Ai lui au păstrat totul foarte privat și secret”.

Nu este exclus nici scenariul în care fostul campion mondial să se afle în aceeaşi stare ca după accidentul din urmă cu 10 ani.

„Fanii și noi toți am dori să știm că lucrurile merg spre bine. Dar pentru că nu am primit nicio informație, putem doar să presupunem că încă nu există nicio șansă de recuperare”, a mai afirmat Herbert.

Corinna Schumacher, foarte secretoasă

Adevărul este că foarte puţine informaţii au „transpirat” în spaţiul public în ultimul deceniu. Corinna Schumacher, soţia lui Schumi, a reuşit să-i păstreze pe toţi la distanţă. Şi nici ea n-a vorbit despre starea de sănătate a pacientului.

Se spune că l-au vizitat câțiva dintre colaboratorii apropiați, inclusiv inginerul Ross Brawn (69 de ani, „creierul lui Schumi”) și fostul șef al scuderiei Ferrari, Jean Todt (77 de ani), dar nici ei n-au fost darnici cu informaţiile.

Michael Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

Recent, pe lista restrânsă a vizitatorilor care au avut acces la Schumi și-a mai făcut loc și Laila Hassanovic, nimeni alta decât iubita lui Mick Schumacher, fiul multiplului campion.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare