Influencerul Mihai Morar, umilit de rivala Dana Budeanu după comentariul de la Formula 1: „Îți sare implantul de păr”

Mihai Morar a fost umilit de Dana Budeanu în mediul virtual, din cauza faptului că aceasta din urmă nu a apreciat modul în care primul a comentat primul Mare Premiu de Formula 1 din acest sezon.

După cum se știe deja destul de bine, drepturile de televizare în România pentru „Marele Circ” au fost achiziționate pentru următorii trei ani de către „Antena Group”, iar evenimentele vor fi transmise alternativ, de la o săptămână la alta, de canalele Antena 1 și Antena 3 CNN.

Mihai Morar a fost făcut praf de Dana Budeanu după ce a comentat primul Mare Premiu de Formula 1 din acest sezon

Prima etapă a acestui sezon a fost difuzată pe Antena 1, iar unul dintre comentatori a fost Mihai Morar, un om în general apreciat în spațiul public din România, dar care nu este specializat neapărat în chestiuni de acest gen. În aceeași notă, la evenimentele de Formula 1 care vor fi televizate în viitor pe Antena 3 CNN, o parte a comentariului va fi asigurată de jurnalistul Mircea Badea.

Revenind la Mihai Morar, el a fost destul de aspru criticat, în special pe platformele sociale, pentru modul în care a comentat primul Mare Premiu de Formula 1 din acest sezon, însă de departe cea mai dură reacție de până acum a venit din partea cunoscutei Dana Budeanu, cea care se exprimă în general cam în legătură cu orice în mediul virtual.

„N-ai cum după ce faci ture de parc, bând ceiuț și aberând despre copilul interior în rime de grădiniță, să te așezi să vorbești despre mașini de formulă și piloți, că-ți sare implantul de păr pe gazon și nouă muștarul pe televizor!”, a scris ea pe Instagram.

Omul de televiziune a avut parte și de sprijin în această chestiune

Pe de altă parte, Mihai Morar a fost apărat chiar de către omul alături de care a comentat cursa respectivă, Cătălin Cedric Ghigea, comentator „de meserie” când vine vorba despre Formula 1, care, pe de altă parte, a anunțat că următorul Mare Premiu de Formula 1 de la Antena 1 nu va avea parte de aceeași echipă de comentariu.

„Mihai Morar își dă silința. Din punctul meu de vedere, în manșele de antrenamente unu și trei a fost foarte ok. În rest, are nevoie de timp pentru a se acomoda. Știți întrebarea aia: Când este ultima dată când ai făcut ceva nou? Pentru unii a fost AZI! Săptămâna viitoare sunt fără Mihai. Până atunci va exista grup de whatsapp și vom comunica live”, a ținut să transmită el în contextul acestei polemici din spațiul public.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare