A început numărătoarea inversă pentru Simona Halep. Mari emoţii pentru fostul nr.1 WTA duminică, de la ora 19.00

Gata aşteptarea pentru Simona Halep. Jucătoarea noastră se pregăteşte pentru un nou meci oficial, după cel de la Miami Open 2024, când a fost învinsă de Paula Badosa.

Românca va participa la Madrid Open 2024, turneu pe zgură ce va avea loc în perioada 23 aprilie – 5 mai, la Caja Magica. Turneul WTA 1000 a ajuns la a 15-a ediție, iar organizatorii se așteaptă ca 19 din primele 20 de jucătoare ale lumii să participe.

Finala la simplu va avea loc sâmbătă, 4 mai, iar finala la dublu se va disputa duminică, 5 mai.

Halep îşi află adversara duminică, de la ora 19.00

Tragerea la sorți pentru stabilirea tabloului în proba de simplu va avea loc duminică, 21 aprilie, la ora 19:00, iar tabloul principal la dublu va fi anunțat marți, 23 aprilie. Aşadar, duminică seară, Simona Halep îşi află adversara.

Primele două wild carduri pentru tabloul principal au fost acordate fostelor jucătoare numărul 1 mondial și campioanelor de Grand Slam Caroline Wozniacki și Simona Halep.

Ţiriac vrea wild-card pentru Halep la JO 2024

Ion Ţiriac este de părere că Simona Halep ar merita o compensaţie morală.

„Ar fi frumos ca Simona să primească acel wild card ca şi compensaţie pentru ce a suferit fără vină atâta timp. Nu sunt convins că o să-l primească, deşi îi doresc asta, pentru că sunt mulţi la 15, 16, 17, 18 ani care sunt afirmaţi, dar nu au făcut limitele (condiţiile impuse pentru calificarea la JO) pentru că nu au avut posibilitatea”, a spus Ţiriac. El a sfătuit-o pe Simona să aibă răbdare.

„Ea e câştigătoare de Wimbledon şi numărul 1 mondial atâtea săptămâni. Deci Simona dacă are răbdare şi îi place ce face, da… dacă nu… Pentru că profesioniştii în tenis nu sunt mineri. Nu, au o meserie care o fac cu plăcere, de plăcere şi aşa trebuie trataţi”, a mai zis omul de afaceri.

Simona Halep, out de la Roland Garros 2024?

Halep încă trage speranțe că poate participa la French Open 2024. Sunt opt invitații disponibile pentru primul tur al turneului, alte nouă fiind valabile pentru prezența în faza preliminariilor.

Așadar, Simona Halep ar putea primi un wild-card. Cu toate acestea, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de reduse. Franțuzoaicele au prioritate când vine vorba de invitații.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare