A dat de pâmănt cu Albu, după reacția uluitoare a rapidistului: ”Fii, bă, bărbat! Te scalzi în penibil”

Cristian Daminuță (34 de ani) nu îi acordă circumstanțe atenuante lui Alexandru Albu (30 de ani), în scandalul pe care acesta l-a provocat la Rapid. Mijlocașul a fost filmat alături de Andrei Borza (18 ani) într-un club din Iași, imediat după partida pierdută de Rapid cu Poli, 1-3.

Alexandru Albu și Borza au fost suspendați pe timp nelimitat de Rapid. ”Nu pot înțelege”, a reacționat Dan Șucu. ”N-am dormit deloc”, a dezvăluit și liderul suporterilor, Liviu Ungurean.

Daminuță, fără milă față de Albu

În scandalul din Giulești se implică și Cristian Daminuță. Fostul jucător al lui Inter, Milan sau Dinamo spune că rapidistul ar trebui să își asume situația.

”Tăcerea-i că mierea! Fii, bă, bărbat şi recunoaşte! Decât să te scalzi în penibil! Aşa ai considerat tu, ca după meci să mergi în club că oricum după terminarea meciului din cauza adrenalinei nu poţi să dormi toată noaptea, aşa că mai bine te “refaci” la Fratelli…

L-ai mai tras şi pe copilul ăla după ţine, în ideea în care voi aveţi şansă să faceţi istorie la Rapid şi vă înecaţi ca blonzii la mal… Cine-i om noaptea să fie şi ziua! Sper să fie o lecţie pentru voi şi să nu se mai repete! Succes!”, a scris Cristian Daminuţă pe Facebook.

Albu, explicații halucinante despre escapada de la Iași

Surprins de amploarea pe care a luat-o scandalul, Alexandru Albu a negat că imaginile care îl surprindeau într-un club din Iași ar fi fost din noaptea meciului cu Poli Iași.

”Acum am aterizat (n.r. de la Iași) și am primit (n.r. imaginile cu el și Borza în club), nu am fost nicăieri.

Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău”, a fost reacţia lui Alexandru Albu pentru iamsport.ro.

N-am dormit deloc, doar am ațipit un pic. Asta e viața. Ăsta e fotbalul.
Liviu Ungurean

Program Rapid în sezonul regulat

28 februarie, ora 21:00: Rapid – UTA Arad (Etapa 28)
4 martie, ora 20:00: Universitatea Craiova – Rapid (Etapa 29)
9/10 martie, ora urmează să fie stabilită: Rapid – FCSB (Etapa 30)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare