Dan Șucu, furios după scandalul declanșat la Rapid: ”Nu pot înțelege!” Albu și Borza, excluși din lotul Rapidului

Dan Șucu s-a declarat șocat de atitudinea lui Alexandru Albu și a lui Andrei Borza, care au petrecut într-un club din Iași, imediat după eșecul Rapidului cu Poli Iași, 1-3.

Rapidul a pierdut pentru prima dată în 2024, 1-3 cu Poli Iași. Seria de cinci victorii consecutive este acum dată uitării, mai ales că fanii le-au reproșat eșecul jucătorilor. Peste toate, a venit escapada lui Alexandru Albu și a lui Andrei Borza, care a aruncat totul în aer.

Dan Șucu, furios după scandalul declanșat la Rapid

Contactat de Sportpesurse, Dan Șucu a reacționat nervos și a pus totul în cârca lui Daniel Niculae.

”Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari”, a spus finanțatorul pentru Sportpesurse.

Acesta nu și-a ascuns dezamăgirea, cu atât mai mult cu cât Albu se află în negocieri cu clubul.

„Un milion de oameni așteaptă și-și doresc din suflet ca Rapid să ia titlul. 2.000 de suporteri au venit aseară, la Iași, ca să-i încurajeze și au pus suflet. Au plecat toți dezamăgiți, inclusiv eu.

OK, pot să înțeleg că am pierdut, e o întrecere sportivă. Dar nu pot înțelege și că pe doi jucători dintre jucătorii mei nu i-a durut eșecul. Asta are legătură cu dorința de a fi campion. Fără suflet, fără să te doară nu poți fi campion”, a reacționat omul de afaceri pentru Gsp.

Nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu.
Dan Șucu

Albu și Borza, excluși pe termen nelimitat din lotul Rapidului

Clubul nu pare dispus să treacă peste escapada celor doi, cu atât mai mult cu cât Rapidul are meci cu UTA peste doar trei zile. Miercuri, de la 21:00, este programată partida cu arădenii, pe stadionul Giulești.

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae pentru sursa amintită.

Program Rapid în sezonul regulat

  • 28 februarie, ora 21:00: Rapid – UTA Arad (Etapa 28)
  • 4 martie, ora 20:00: Universitatea Craiova – Rapid (Etapa 29)
  • 9/10 martie, ora urmează să fie stabilită: Rapid – FCSB (Etapa 30)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare