Anunț uriaș pentru fanii lui Dinamo, cu două zile înaintea meciului cu CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Edgar Ie, fostul fotbalist de la Barcelona

Un anunț uriaș pentru fanii lui Dinamo a fost făcut chiar cu două zile înaintea meciului din deplasare cu CFR Cluj, din cadrul etapei cu numărul 27 din acest sezon regulat de Superliga, programat în Gruia.

Clubul din „Ștefan cel Mare” a transmis prin intermediul paginii oficiale de Facebook faptul că fundașul central Edgar Ie, fost la Barcelona, printre altele, legitimat recent de „câinii roșii”, a fost înregistrat oficial la Liga Profesionistă de Fotbal din România.

Anunț uriaș pentru fanii lui Dinamo înaintea meciului cu CFR Cluj: Edgar Ie ar putea debuta

Astfel, fotbalistul în vârstă de 29 de ani, născut în Guinea-Bissau, dar care deține și cetățenie portugheză, ar putea debuta pentru gruparea alb-roșie chiar în această partidă cu formația antrenată de Adrian Mutu. De asemenea, dinamoviștii au informat și că Edgar Ie a primit tricoul cu numărul 32 la noua echipă.

Edgar Ié a fost înregistrat.

Transferul fundașului central Edgar Miguel Ié a fost înregistrat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Edgar Ié va evolua cu numărul 32 la Dinamo și ar putea debuta în tricoul alb-roșu etapa următoare, la Cluj-Napoca, în meciul cu CFR”, au informat dinamoviștii prin intermediul facebook.

Zeljko Kopic s-a arătat absolut încântat de aducerea fundașului central

În condițiile în care fotbalistul crescut de Sporting Lisabona, care de-a lungul carierei lui a mai bifat echipe precum FC Barcelona, unde a evoluat însă aproape exclusiv la echipa secundă, doar un meci la prima formație, Villarreal B, Belenenses, Lille, Nantes, Trabzonspor, Feyenoord și Istanbul Bașakșehir, s-ar afla în prezent în condiție fizică bună, în principiu nu ar exista motive ca el să nu fie introdus de Zeljko Kopic în meciul din Gruia, măcar pe parcurs dacă nu din primul minut, mai ales că antrenorul croat s-a arătat recent încântat de mutarea reușită de Dinamo prin aducerea sa.

„Nu mai trebuie să vorbesc eu despre Edgar Ie, vorbește cartea lui de vizită, care a fost cea mai accesată pe transfermarkt în ultimele zile, de către suporterii dinamoviști.

Faptul că a jucat pentru toate naționalele de juniori ale lusitanilor, apoi pentru prima reprezentativă, acum fiind la Guineea-Bissau, spune multe despre valoarea fotbalistului.

Logic, are nevoie de adaptare, venind într-un campionat nou, o țară nouă, dar va fi ajutat de propria valoare și de experiență. Știu ce am adus, va aduce un plus lui Dinamo și va contribui la îndeplinirea obiectivului clubului, la care muncim cu toții. Toți suntem în serviciul lui Dinamo”, a spus Zeljko Kopic recent, potrivit gsp.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare