Acuzații grave la adresa lui Dinamo: „Toți o vor în Liga 1, toată lumea dă în noi!”

Acuzații grave la adresa lui Dinamo au fost lansate de către unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai uneia dintre contracandidatele „câinilor” în lupta pentru evitarea retrogradării în actualul sezon de Superliga.

Este vorba despre Mihai Bordeianu, mijlocașul defensiv în vârstă de 32 de ani care a cucerit de-a lungul carierei nu mai puțin de cinci titluri de campion în România, toate cu CFR Cluj, și care, de asemenea, a bifat și patru selecții la echipa națională a României, iar în prezent se află sub contract cu Poli Iași, formația care în acest punct al sezonului se situează pe locul 14 în clasasment, care asigură prezența la baraj, cu 27 de puncte după 26 de etape scurse din sezonul regulat, la egalitate cu FC Voluntari și cu 5 puncte în plus față de formația din „Ștefan cel Mare”, care ocupă poziția a 15-a, prima direct retrogradabilă în Liga 2.

Acuzații grave la adresa lui Dinamo, venite din partea lui Mihai Bordeianu, de la Poli Iași

La finalul meciului pierdut de echipa sa în deplasare cu Petrolul, scor 1-2, în cadrul celei mai recente etape, Bordeianu a spus în mod clar că are impresia că se fac eforturi în prezent, în primul rând la nivel de arbitraj, pentru ca Dinamo să evite a doua retrogradare din istorie și a dat și un exemplu concret de fază în care el susține că Poli Iași a fost dezavantajată în mod clar pe „Ilie Oană” din acest punct de vedere.

Pe de altă parte, mijlocașul a scos în evidență și greșelile făcute de el și coechipierii lui în ultimele runde, reprezentate de golurile numeroase încasate pe finalurile de partide.

„Nu aș vrea să comentez arbitrajul, nu știu ce să zic. Să vorbească oamenii care analizează! Eu am pus mâna pe Musi și mi-a dat galben. Toți vor Dinamo (n.r. în Liga 1), toată lumea dă în Iași. Toți ne cred slabi. Simt asta, e părerea mea.

Ceva se întâmplă, avem multe meciuri pierdute pe final. Nu am știut să gestionăm. Suntem într-o situație delicată. Deși avem experiență, suntem într-o perioadă în care nu ne regăsim. Urmează un meci cu Rapid. Apoi plecăm la Craiova, apoi acasă cu Dinamo. În 6 zile jucăm 3 meciuri, cu o deplasare.

Sper să fim pregătiți pentru meciurile astea. E ușor să dăm vina unii pe alții că nu suntem pregătiți. Nu m-am mai întâlnit cu așa ceva, să primim gol în minutul 90, golul egalării, înfrângerii. E o perioadă grea. Nu avem ce să facem, mergem înainte”, a spus Mihai Bordeianu la finalul meciului Petrolul – Poli Iași 2-1.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare