Vlad Chiricheș, surpriza lui Charalambous. Ce şanse sunt să-l înlocuiască pe suspendatul Ngezana în derby-ul cu Rapid

Vlad Chiricheș se pregăteşte să-şi facă reintrarea la FCSB. Stoperul de 34 ani a revenit în lotul bucureştenilor la meciul cu Petrolul, de etapa trecută, dar a rămas rezervă neutilizată.

Acum, odată cu suspendarea lui Ngezana (26 de ani), „Chiri” ar putea intra chiar titular în formaţia condusă de Elias Charalambous.

Fostul internaţional, şanse la titularizare

Antrenorul principal de la FCSB a lăsat de înțeles că Vlad Chiricheș ar putea apărea pe teren la derby-ul cu Rapid.

„Chiri va fi cu noi, săptămâna trecută s-a antrenat cu echipa și sunt șanse să joace mâine, da, sunt șanse să joace„, a spus Elias Charalambous.

Ngezana, integralist în toate meciurile jucate de FCSB în acest an, nu va putea evolua împotriva lui Rapid, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Charalambous, optimist

Alttfel, Charalambous s-a arătat optimist înainte de derby-ul cu Rapid.

„După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine.

Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa. Dacă vă uitaţi pe clasament valoarea echipelor este foarte apropiată. Nu cred că Rapid este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlul de campioană”, a mai zis tehnicianul de la FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare