Chiricheș, titular cu Rapid? Ngezana ratează derby-ul, după ce a fost avertizat cu Petrolul

Vlad Chiricheș (34 de ani) a revenit după accidentarea care l-a ținut pe tușă timp de 6 luni și a fost pe banca de rezerve cu Petrolul, în partida din runda 29 a Superligii. Fundașul ar putea profita de suspendarea lui Ngezana pentru a juca cu Rapid.

Final de coșmar pentru Vlad Chiricheș? Fundașul a revenit după accidentarea suferită în luna august, în deplasarea cu UTA. Charalambous l-a trimis pe banca de rezerve cu Petrolul. Deși încă nu este la 100% din potențial, fundașul ar putea profita de suspendarea lui Ngezana, pentru a reveni și pe teren.

Vlad Chiricheș, revenire după 6 luni

FCSB a ratat o ocazie incredibilă în ultimul minut al primei reprize cu Petrolul. Prima parte s-a încheiat cu un meleu general, iar Grozav și Ngezana au fost avertizați.

Sud-africanul a ajuns, astfel, la patru cartonașe galbene și va rata derby-ul cu Rapid.

În cazul în care își va ridica nivelul fizic, Chiricheș poate deveni o soluție pentru liderul din Superliga.

Rusescu: ”Chiricheș este la alt nivel”

Raul Rusescu este convins că fostul său coleg va fi titular când va fi în plenitudinea forțelor.

”Din punctul meu de vedere, nu este niciun dubiu. Când Chiri va fi pregătit 100%, când va fi apt, nu există dubii. El e pionul principal în apărare. Așa văd eu lucrurile la momentul ăsta.

Chiar dacă Ngezana și Dawa au jucat bine, au mai și crescut, nu există dubii, din punctul meu de vedere. Nu știu lângă cine va juca Chiricheș, Dawa sau Ngezana, dar el va fi pionul principal când va fi apt 100%.

Chiricheș este la un alt nivel. Eu cred că va fi un plus mare atât defensiv, cât și pe fază ofensivă. Știm bine că e un jucător care ajută la construcție”, a spus Raul Rusescu pentru Gsp.

Chiricheş poate juca doar dacă unul dintre cei doi se accidentează. Nu cred că ar putea intra în locul lui Dawa sau al lui Ngezana.
Helmut Duckadam

ECHIPELE DE START:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Șut (cpt.), Oct. Popescu – Băluță, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: R. Udrea, A. Vlad – Crețu, Panțîru, Lixandru, Pandele, Phelipe, Chiricheș, M. Toma, Ov. Popescu, Radaslavescu, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous
Absenți: Pantea (accidentat), Olaru, (suspendat)

PETROLUL (4-3-3): Zima – Meijers, Garutti, Huja, Țicu (cpt.) – Hanca, Seto, Jair – M. Bratu, Berisha, Grozav
Rezerve: Eșanu – Dumitriu, D. Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, I. Răducan, Irobiso
Antrenor: Florin Pîrvu
Absent: Musi (fără drept de joc)

Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureș) / A1: Vasile Marinescu (București) / A2: Cristian Marius Marchidanu (Brăila) / Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești) / Arbitru AVAR: Iulian Dima (București) / R1: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) / Observator: Eduard Dumitrescu (Pitești)
Stadion: Arena Națională, București

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare