VIDEO | Rodri nu-i iartă pe cei de la Arsenal nici după câștigarea titlului! Ce le-a lipsit „tunarilor” în acest sezon

Manchester City a câștigat titlul de campioană în Premier League, după victoria cu West Ham, scor 3-1. Rodri, mijlocașul lui City, a fost unul dintre pionii de bază pentru formația lui Pep Guardiola.

La finalul partidei cu West Ham, mijlocașul spaniol a explicat ce a făcut diferența între formația sa și Arsenal.

Rodri, „Avem mentalitate de învingători”

Pentru al 4-lea sezon la rând City a cucerit titlul de campioană în Premier League. Sub comanda lui Pep Guardiola, „cetățenii” au un total de șase titluri câștigate. Rodri a ajuns la al 50-lea meci fără înfrângere în toate competițiile. Datorită statisticilor și prestației din acest sezon, mijlocașul spaniol e un candidat serios la „Balonul de Aur”.

După evenimentul de decernare a trofeului de campioni ai Angliei, Rodri a explicat ce a făcut diferența la vârf, în cel mai puternic campionat din lume.

„Diferența s-a făcut aici (n.r. arată spre cap), la mentalitate. Sunt jucători buni peste tot în Premier League. Arsenal are jucători de clasă, au făcut un sezon incredibil, dar diferența a fost aici (n.r. își duce din nou arătătorul spre tâmplă).

Când au venit aici, pe Etihad, i-am văzut: acești băieți nu au vrut să câștige, au venit pe terenul nostru să scoată egal. Și i-am prins din urmă: dacă ne dai un punct, suntem capabili să câștigăm ultimele 7-8 partide la rând, avem mentalitate de învingători, chiar dacă este teribil de greu să faci față presiunii” a spus Rodri.

Mikel Arteta, „Voi ați început să credeți în noi”

După finalul meciului, Mikel Arteta (42 de ani) a ținut să transmită un mesaj de mulțumire suporterilor „tunarilor”. Tehnicianul iberic le-a promis fanilor lui Arsenal că echipa sa va obține performanțe mult mai mari decât câștigarea unui titlu în Premier League în viitorul apropiat.

„Toate acestea se întâmplă pentru că voi ați început să credeți în noi. Ați avut răbdare.

Tot meritul este al jucătorilor și al staff-ului. Sunt incredibili. Dar, să nu vă mulțumiți. Ne dorim mult mai mult de atât și o să reușim, într-un final. Nimeni nu trebuie să-mi explice care este nivelul. Am fost acolo. Știu ce trebuie să facem și știu că suntem pe traiectoria cea bună ca club.” a declarat tehnicianul spaniol.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare