Arsenal a pierdut titlul pe ultima sută de metri pentru a doua oară! Ce mesaj le-a transmis Mikel Arteta jucătorilor săi

 în ultima etapă a sezonului din Premier League, arsenal a întâlnit-o, pe teren propriu, pe Everton. „Tunarii” au căștigat cu scorul de 2-1. Dar, asta nu a fost suficient pentru a câștiga campionatul. 

Pentru a pune mâna pe trofeul suprem din Anglia, ”Tunarii” mai aveau nevoie de un pas greșit al lui Manchester City în partida cu West Ham. Însă, „cetățenii” au învins și au ajuns campionii din Premier League.

Mikel Arteta, „Voi ați început să credeți în noi”

Arsenal a ratat titlul de campioană a Angliei în ultima etapă din Premier League. Pentru al doilea an consecutiv, „tunarii” au încheiat sezonul în spatele celor de la Manchester City, dar în acest sezon lupta pentru titlu s-a dat până în ultima partidă.

După finalul meciului, Mikel Arteta (42 de ani) a ținut să transmită un mesaj de mulțumire suporterilor „tunarilor”. Tehnicianul iberic le-a promis fanilor lui Arsenal că echipa sa va obține performanțe mult mai mari decât câștigarea unui titlu în Premier League în viitorul apropiat.

„Toate acestea se întâmplă pentru că voi ați început să credeți în noi. Ați avut răbdare.

Tot meritul este al jucătorilor și al staff-ului. Sunt incredibili. Dar, să nu vă mulțumiți. Ne dorim mult mai mult de atât și o să reușim, într-un final. Nimeni nu trebuie să-mi explice care este nivelul. Am fost acolo. Știu ce trebuie să facem și știu că suntem pe traiectoria cea bună ca club” a declarat antrenorul „tunarilor”.

Pep Guardiola, despre Mikel Arteta

Antrenorul lui Manchester City a susținut că Mikel Arteta a realizat lucruri formidabile până acum la Arsenal și că va face tot ce-i stă în putință pentru a pune mâna pe trofeul din Premier League.

„Ce pot să spun? (n.r. Mikel Arteta) Este un manager incredibil ce au făcut în acest sezon cu Arsenal. Și nu se va da bătut, vor încerca să câștige împotriva lui Everton. Dar, este ceea ce ne dorim, jocul depinde de noi…”

În următorii ani, Arsenal va fi acolo sus și noi nu putem dormi. Altfel, în următorii ani, nu-i vom putea prinde. Așa că trebuie să luăm decizii bune în viitor, pentru că el (n.r. Arteta] s-a schimbat mult.” a spus Pep Guardiola, potrivit Skysports.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare