VIDEO | Scandal uriaș între Robert Niță și un fost mare jucător al Generației de Aur! S-a trecut la amenințări și cereri de concediere, după glumele deplasate ale fostului rapidist

O reacție publică a lui Robert Niță (47 de ani) ar fi declanșat un scandal uriaș în birourile unuia dintre marii jucători de pe piața de betting din România. Fostul atacant al Rapidului l-a ironizat pe Florin Răducioiu, iar ex-jucătorul Generației de Aur ar fi cerut concedierea acestuia.

Robert Niță a trecut de mult de la statutul ”sunt bun, dar nu mă vede nimeni” la cel de influencer. Fostul atacant din Giulești este foarte prezent și vizibil pe rețelele de social media. Multe dintre glumele sau ironiile sale ajung virale pe internet și sunt subiect de discuție între urmăritorii săi. Ultimul intrat pe ”radarul” coșmarului lui Dinamo este chiar un fost mare dinamovist. Florin Răducioiu a fost batjocorit de Niță, în ultima postare pe canalul de Youtube.

Scandal la Superbet, după ce Florin Niță l-a batjocorit pe Florin Răducioiu

Victoria uriașă a naționalei cu Ucraina a prilejuit unul dintre derapajele lui Robert Niță. Ținta, Florin Răducioiu, nimeni altul decât colegul din echipa de ambasadori ai companiei Superbet.

”Daaaa, vroiam… vroiam să vă zic… aaa, e o victorie mare a României. Aaa, băieții, cu toate că hârtie și statistică… Vroiam să vă spun că Răducioiu, Răducioiu… da… A, nu este Răducioiu, este Drăguș.

Da, o victorie mare. Aaa, unde este camera? Vroiam să vă zic de o victorie importantă.

Ce voiam să vă zic? Aa, nu mai puțin, că mi-am notat aici! E mai puțin important ce mi-am notat. Victorie mare, victorie mare prieteni. Am și pe tabletă tot ce vreți. Revenim, luăm un pic de publicitate și vom diseca, vom vedea ce au spus și hârtiile. Da, revenim în câteva secunde”, este pasajul în care fostul jucător al Rapidului l-a maimuțărit pe ex-atacantul Generației de Aur.

Robert Niță

Răducioiu a cerut concediere lui Niță

Ieșirea lui Robert Niță nu a rămas fără ecouri în birourile gigantului din industria de betting. Răducioiu le-ar fi cerut șefilor de la Superbet să îl concedieze pe Robert Niță.

Cum Răducioiu s-a lovit de încercările de ”temporizare” ale reprezentanților Superbet, acesta a trecut la amenințări. Le-ar fi transmis celor de la Superbet că nu va mai participa la acțiunile echipei, dacă Robert Niță nu va fi scos din echipa Superbet.

Florin Răducioiu și Robert Niță sunt doi dintre ambasadorii Superber. Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu, dar și Adi Ilie, Marius Niculae, Sabin Ilie, Florin Bratu, Ionel Dănciulescu, Bănel Nicoliță sau Narcis Răducan sunt între cei care reprezintă imaginea gigantului din industria de betting.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare