VIDEO. Momente terifiante pentru fotbaliștii unei echipe din La Liga! Avionul în care se aflau s-a confruntat cu turbulențe severe și a fost nevoie de o aterizare de urgență!

Fotbaliștii de la Cadiz, echipă care a încheiat sezonul de La Liga pe locul 18 și a retrogradat astfel în liga secundă, au trecut prin poate cele mai dificile momente din viețile lor în cursul zilei de marți, când au decolat spre El Salvador, dar au fost nevoiți să aterizeze de urgență pe aeroportul din Sevilla, după doar aproximativ 10 minute de zbor.

Motivul pentru care formația galben-albastră a plecat spre țara din America Centrală a fost reprezentat de un eveniment special organizat în cinstea lui Jorge „Magico” Gonzalez, fost fotbalist important din El Salvador, în prezent în vârstă de 66 de ani, care de-a lungul carierei sale a evoluat foarte mult timp în Spania, în special la Cadiz.

Jucătorii de la Cadiz, echipă proaspăt retrogradată din La Liga, au trecut prin spaima vieții lor

Spaniolii au fost însă nevoiți să își anuleze prezența la acest eveniment, din cauza mai multor obstacole întâmpinate cu ocazia zborului. În primul rând, decolarea a fost amânată cu nu mai puțin de 8 ore, iar compania care a operat zborul, Euro Atlantics, nu a oferit vreo explicație în acest sens, informează jurnaliștii spanioli de la Marca.

Aceasta nu a fost însă nici pe departe cea mai mare problemă întâmpinată de delegația celor de la Cadiz cu ocazia acestui zbor. Asta pentru că, la doar aproximativ 10 minute de la decolare, avionul s-a confruntat cu turbulențe severe și a fost nevoie ca piloții să aterizeze de urgență pe aeroportul din Sevilla.

Într-un clip video publicat de către jurnaliștii de la AS, s-a putut observa chiar că la un moment dat a început să iasă fum de la una dintre aripile avionului, fapt ce, în mod evident, i-a panicat suplimentar pe jucători și pe toți ceilalți oameni aflați în avion.

Avionul în care se aflau a aterizat de urgență după doar 10 minute de la decolare

În cele din urmă însă, totul s-a rezolvat cu bine, avionul a aterizat în condiții de siguranță la Sevilla, iar cei de la Cadiz, într-un stil făcut mai degrabă celebru în lume de către români, i-au aplaudat pe piloți în momentul în care și-au dat seama că sunt în siguranță.

Sursă video: X / Diario AS

Bineînțeles, fără îndoială că au avut motive mai mult decât întemeiate să apeleze la o astfel de manifestare. Totuși, ei nu au mai ajuns în cele din urmă la evenimentul din El Salvador, dar cel mai probabil că s-au bucurat că nu au fost puși în situația de a continua acel zbor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare