VIDEO. Marius Marin, discurs echilibrat după România – Ucraina 3-0 la EURO 2024: „Încă nu am demonstrat nimic”

Marius Marin a fost titular în meciul România – Ucraina 3-0 din Grupa E de la EURO 2024 și a fost înlocuit de selecționerul Edi Iordănescu în minutul 75 cu Adrian Rus.

La finalul partidei disputate pe „Allianz Arena” din Munchen, mijlocașul defensiv în vârstă de 25 de ani originar din Timișoara, legitimat în prezent la Pisa, în Serie B, a abordat un discurs foarte echilibrat, în ciuda euforiei generate de această victorie de senzație.

Marius Marin, extrem de echilibrat după meciul România – Ucraina 3-0 de la EURO 2024: „Am câștigat doar un meci”

El a apreciat că el și coechipierii lui încă nu au realizat mare lucru la acest turneu final și a subliniat că este nevoie în continuare de concentrare maximă, în vederea partidelor rămase de disputat din această grupă, cu Belgia și Slovacia.

„Bucuros în primul rând, satisfacție imensă, pentru că să joci un asemenea meci în fața a milioane de români e cea mai mare satisfacție. Istorie… Încă nu am demonstrat nimic, să zic așa, am câștigat doar un meci, trebuie să ne bucurăm de acest rezultat, dar ne așteaptă un meci foarte greu și trebuie să ne îndeplinim obiectivul, acela de a trece de grupă.

Da, cum am spus acum trei zile, echipa asta are o inimă foarte mare și s-a dovedit încă o dată că meciul cu Elveția nu a fost un noroc. Această echipă merită să fie la Campionatul European. Noi trebuie să rămânem modești, cu picioarele pe pământ, pentru că totuși suntem una dintre cele mai slab cotate echipe de la acest European, dar cu modestie și inimă mare putem face rezultate bune.

„Nu cred că suntem o generație de aur”

Nu cred că suntem o generație de aur sau jucătorii pe care mulți și-i doresc, dar ca și caracter și inimă pot spune că echipa asta încă o dată a demonstrat asta. Sperăm din tot sufletul, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte, pentru că fiecare meci are istoria lui și ne așteaptă un meci extrem de greu cu Belgia și vrem din nou să demonstrăm că merităm să fim aici și merităm să trecem de grupe.

Nu trebuie să ne intereseze asta (n.r. eventualele viitoare oferte), nu cred că colegii mei se gândesc la asta. În primul rând, reprezentăm România când îmbrăcăm acest tricou nu cred că se gândesc la oferte sau la transferuri. (despre euro-golul marcat de Nicolae Stanciu) Da, Nico este un suflet mare, știm toți colegii, ne bucurăm foarte mult pentru el, pentru că muncește, se antrenează, să zic așa, în ultimii lui ani de carieră numai pentru România și se vede asta.

Da, am primit multe mesaje, știam că o să vină mulți bănățeni, mă bucur în primul rând pentru că au fost alături de mine și pot spune că m-au ajutat în cariera mea pentru că de acolo am pornit și le mulțumesc pe această parte”, a spus Marius Marin după România – Ucraina 3-0.

Credit video: Justin Gafiuc

Echipa Sport pe Surse, formată din Justin Gafiuc și Alexandru Ștefan Făsui, este prezentă în această perioadă la Campionatul European din Germania și transmite cele mai relevante informații legate de naționala României, și nu numai, de la acest turneu final.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare