GALERIE FOTO | „Allianz Arena”, pământ românesc la meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Imagini de senzație cu bucuria tricolorilor de la final

România a câștigat pe „Allianz Arena” din Munchen cu scorul de 3-0 meciul cu Ucraina, primul din Grupa E de la EURO 2024, iar jucătorii lui Edi Iordănescu au avut parte de o susținere masivă la acest joc.

Peste 30.000 de suporteri români au fost prezenți pe stadion și au creat o atmosferă fantastică pe toată durata partidei, ajutați, în mod evident, și de prestația electrică avută de echipa națională.

Imaginile bucuriei „tricolorilor” de la finalul meciului România – Ucraina 3-0 de la EURO 2024, surprinse de foto-reporterul Sport pe Surse prezent pe „Allianz Arena” din Munchen

La final, așa cum era firesc să se întâmple, jucătorii lui Edi Iordănescu au sărbătorit minute în șir alături de fani și alături de familiile lor, iar cele mai spectaculoase cadre au fost surprinse de foto-reporterul Sport pe Surse prezent la acest meci.

Credit foto: Alexandru Ștefan Făsui, corespondentul Sport pe Surse la EURO 2024

Edi Iordănescu s-a înclinat în fața fanilor români la finalul acestui joc istoric

Modul în care fanii României și-au susținut echipa în acest meci a fost apreciat de jucători la final, dar și selecționerul Edi Iordănescu, cel care s-a exprimat în acest sens cu ocazia conferinței de presă susținute la finalul jocului.

„O zi bună cu adevărat pentru români și pentru România. Personal sunt foarte fericit și la fel și echipa este fericită, este împlinită. Măcar pentru o seară, pentru că de mâine ne adunăm și trebuie să ne continuăm drumul.

Este clar o victorie memorabilă, istorică, împotriva unui adversar de multă calitate, dar o victorie pe pământ românesc, cel puțin asta am simțit eu. Nu sunt cuvinte mari, e realitate. Românii au fost prezenți, i-am simțit tot timpul, efectiv pe mine m-au copleșit. Au fost sentimente care sunt pentru prima dată probabil de când antrenez, am pierdut controlul. Le mulțumesc celor care ne-au urmat, au fost alături de noi astăzi aici, le mulțumesc românilor din țară, sunt sigur că în acest moment sunt fericiți și le mulțumesc tuturor românilor de oriunde ar fi ei, pentru gândurile bune, sunt sigur că au fost sufletește alături de noi.

Felicit echipa, un efort fantastic și cred că, dacă până acum aveați dubii, trebuie să vă încredeți că această echipă are un suflet mare. Efectiv s-a jertfit pentru rezultat, pentru România și pentru români. Felicit băieții, efectiv au fost fabuloși”, a spus selecționerul echipei naționale a României, printre altele, la conferința de presă.

Echipa Sport pe Surse, formată din Justin Gafiuc și Alexandru Ștefan Făsui, este prezentă în această perioadă la Campionatul European din Germania.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare