VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!

Înainte lui EURO 2024, Sportpesurse.ro a cules peste 20 de mesaje video de la oamenii cei mai dragi ai jucătorilor ori ai selecționerului Edward Iordănescu. A rezultat un montaj video minunat, un filon motivațional de excepție pentru grupul în care ne punem mari speranțe în Germania.

Mesaje din suflet pentru o națională înconjurată de speranțe

Cele mai profunde emoții sunt printre jucători, la părinți, frați, nepoți, bunici, prieteni apropiați sau antrenori care le-au influențat decisiv carierele. Am făcut un maraton și am pus cap la cap cuvintele oamenilor cei mai dragi pentru jucători sau selecționer. Iar fiecare a venit cu un mesaj din suflet, cu un îndemn, cu o amintire, cu o încurajare, rezultând un veritabil documentar despre inimile care bat în jurul naționalei!

Cine va intona Imnul Național la meciul România - Liechtenstein
Naționala României înconjurată de mesaje de susținere înainte de Euro. Sursă foto: Profimedia

Amintește-ți de micul băiat care bătea mingea”

”Tati, ești cel mai bun! Tati, te iubim! Florin, ești cel mai bun tată din lume, ești cel mai bun soț, cel mai bun om din lume. Ai trăit, ai muncit și ai visat la ziua aceasta. E momentul tău, e momentul vostru. Visul ți s-a îndeplinit. Faceți istorie! Suntem alături de voi trup și suflet! Amintește-ți de micul băiat care bătea mingea, iar azi visul i s-a îndeplinit. Tati, tu pentru noi ești deja un erou! Hai România!”. Așa sună unul dintre cele mai emoționante mesaje plecate spre Germania. Îi aparține Laurei Niță și celor doi copii, familia numărului 1 din poarta naționalei, Florin Niță.

Copiii și soția lui Florin Niță au avut cuvinte emoționante pentru portarul naționalei și pentru ”tricolori”

Marian Mihăilă, tatăl lui Valentin, omul exploziilor extraterestre de la Lucerna, și-a strâns nu doar familia, ci și prieteni apropiați pentru a-l încuraja pe fiul său. La fel, din Franța, discreta familie Racovițan s-a reunit în fața ecranului telefonului pentru un mesaj puternic spre Bogdan, omul care ar putea fi marea revelație a României la Euro.

Amintirile lui Burcă senior: ”Obosit între școală și fotbal, Andrei mai adormea în autobuz”

Andrei Burcă se întâlnește cu o surpriză: pe lângă părinți, e unchiul! ”Ce, ești surprins că sunt și eu? Mi se părea normal să te încurajez oleacă acum, când ți-ai atins visul de-o viață să ajungi la un European. Acum, dacă tot ai ajuns, dă-i tare acolo! Dovedește că meriți locul pe care l-ai câștigat. Depășește-ți limitele și hai să facem ceva pentru România!”.

Părinții lui Andrei Burcă au pregătit un mesaj special pentru fiul lor

Vasile Burcă, tatăl stoperului de la Euro, povestește pentru sportpesurse.ro și două episoade simpatice din drumul spre top al lui Andrei: ”Când era la Aerostar, în liga a treia, mergea și la școală, că trebuia să le împace pe amândouă. A terminat un liceu bun, <Vrănceanu>, bravo lui! Călătorea numai cu autobuzul și, obosit fiind, se mai întâmpla să adoarmă pe scaun. Se întorcea două-trei stații”.

Și completarea: ”Prin 2010, a jucat foarte bine un meci cu Israel la juniori. După vreo două săptămâni de antrenamente serioase la București, s-a întors la pregătirea de la Bacău. Și, având modelul de comparație, s-a cam luat la ciondăneală cu principalul de la Aerostar, Gioni Andrieș. <Astea sunt antrenamente?>. S-a supărat și l-a luat cumva cu ironii de genul <Internaționalule, nu ți-e rușine?>. Eeee, a trecut! Acum se înțeleg foarte bine. Andrei mai mergea la restaurantul lui Gioni de la Moțca și-l mai întâmpina tot cu un simpatic <Ιnternaționalule, iar ai venit să mănânci la mine?>”.

Iubita lui Horațiu Moldovan: ”Oblak l-a ajutat enorm din primele zile”

Aza Gabriela, prietena lui Horațiu Moldovan, e și ea alături de iubitul său și de națională, cu un mesaj filmat într-un studio profesional. Prinsă în multe proiecte artistice, Aza plănuiește să ajungă în Germania alături de națională la al treilea meci, cu Slovacia, la Frankfurt.

E impresionată de schimbarea lui Horațiu din ultimele luni: ”A devenit mai serios, mai responsabil. De când îl știu, e foarte focusat pe ceea ce are de făcut, iar perioada petrecută la Atletico l-a întărit. Își dedică foarte mult timp și pentru antrenamente la sală. Jan Oblak l-a ajutat enorm încă din primele zile, iar faptul că se pregătește și învață de la unul dintre cei mai mari portari ai lumii n-a putut să-i aducă decât beneficii. Și eu, și el suntem foarte credincioși. Ne place să mergem la biserici, la mănăstiri, îl avem mereu pe Dumnezeu în gând. Hai, România!”.

Iubita lui Horațiu Moldovan, Aza Gabriela, a transmis unul dintre cele mai expansive mesaje

Prietena lui Sorescu amuzată: ”Părinții credeau că a decuplat sistemul video ca să dea un party”

Iar Melania, iubita lui Deian Sorescu, a trimis un mesaj împreună cu mama internaționalului, Anișoara. Spune că ”Deian și-a dorit enorm să fie la Euro și era tare necăjit în ultima vreme din cauza problemelor medicale care l-au tot sâcâit. Dar acum e superbine, cu gândul complet la turneul final”.

Își aduce aminte o întâmplare amuzantă cu Deian, din perioada când evolua la Rakow: ”Părinții erau în Polonia, el – în România. S-a declanșat acasă o furtună îngrozitoare, de a căzut inclusiv sistemul de supraveghere video. Dar părinții se temeau că decuplase camerele ca băiatul să organizeze vreun party și să nu-l vadă nimeni! Deian însă nu-și mai vedea capul cu treabă, că se inundase tot prin casă și lupta să scoată apa!”.

Programul României la Euro 2024

România – Belgia (Koln, ora 22)

România – Slovacia (Frankfurt, ora 19)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare