Veşti proaste pentru Edi Iordănescu: un jucător pe care probabil îl vedea titular la naţională, în pericol să piardă EURO 2024!

Selecţionerul are parte de noi bătăi de cap. Edi Iordănescu a pierdut încă un jucător care evolua pe un post şi-aşa deficitar la echipa naţională: cel de mijlocaş defensiv.

Vladimir Screciu, de la CSU Craiova, s-a accidentat din nou, iar oltenii estimează că fotbalistul de 24 de ani va lipsi aproximativ şase săptămâni. Asta ar însemna sezon încheiat pentru el, dar şi ratarea prezenţei la EURO 2024.

Screciu, „închizătorul” lui Iordănescu junior

Mijlocaşul din Bănie a disputat 4 meciuri în campania de calificare la EURO 2024 și a fost unul dintre favoriții lui Edi Iordănescu. Screciu poate evolua şi ca fundaş central, dar era o soluţie certă pentru poziţia de „închizător”, acolo unde Marius Marin n-a dat satisfacţie, iar Răzvan Marin nu se simte confortabil 100 la sută.

Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, a precizat cât de gravă este accidentarea lui Vladimir Screciu.

„Cu Screciu avem ceva probleme. Probleme puţin mai complicate, el va sta între 4-6 săptămâni. Este o veste foarte proastă, atât pentru el, cât şi pentru Universitatea Craiova şi echipa naţională. Este vorba despre o recidivă la accidentare”, a spus finanţatorul oltenilor, la Orangesport.

Şansă pentru Adrian Șut

Eventuala absenţă a lui Screciu de la turneul final din Germania ar reprezenta o şansă pentru Adrian Şut de la FCSB. Jucătorul de 24 de ani al roş-albaştrilor a câştigat experienţă în acest sezon, astfel că Edi Iordănescu l-ar putea include în lotul pentru EURO 2024.

El a jucat în 30 de meciuri în acest sezon pentru FCSB şi a marcat şi 3 goluri.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare