Verdictul în privinţa lui Radu Drăgușin după evoluţia din meciul Tottenham – Manchester City, 0-2. Ce viitor mai are la londonezi

Radu Drăgușin (22 de ani) a jucat tot meciul, marţi seară, în Tottenham – Manchester City, 0-2. N-a fost vinovat la niciunul dintre golurile primite de echipa lui.

Ba, dimpotrivă, a avut o prestaţie solidă. Prima intervenție reuşită a fost o deposedare la limita careului, când Haaland a creat o fază periculoasă. Următoarea acţiune defensivă a fost cât un gol, când Drăguşin a scos de pe linia porții șutul lui Silva, înainte de pauză.

Presa de la Londra l-a lăudat

Internaţionalul român a fost lăudat, în ciuda eşecului celor de la Tottenham. De exemplu, publicaţia Football London îi prevede un viitor frumos la Spurs, precizând că românul va juca mai mult în sezonul următor.

”A făcut un tackling excelent la Haaland în minutul 18, iar ulterior a respins cu capul un șut al lui Silva, care se afla în poziție de ofsaid. Românul a sărbătorit respingerea ca pe un gol, așa cum a făcut-o și Vicario.

A continuat să joace foarte bine pentru restul partidei și e clar că va juca mult mai mult sezonul viitor. A fost o evoluție foarte bună împotriva unei echipe de top”, scrie Football London, preluat de Digisport.

Drăguşin, remarcat până-n Spania

Intervenţia stopperului lui Tottenham la şutul lui Silva dinaintea pauzei a fost remarcată chiar şi de presa spaniolă.

”Incredibil! Inexplicabil! La Manchester deja se sărbătorea golul, dar Drăgușin a spus ‘NU’!”, au scris ibericii de la DAZN.

Haaland a punctat pentru Manchester City la începutul și finalul reprizei a doua, însă Radu Drăguşin n-a fost de vină la niciunul dintre goluri. Conform Sofascore, internaționalul român a primit nota 6,7 pentru evoluția de aseară.

Cea mai mare notă din cei patru fundași de la Tottenham a luat-o Romero (6,9), în timp ce lateralii Porro și Van de Ven au luat 5,9, respectiv 6,4.

Drăguşin a fost lăudat inclusiv de spurs-web.com, care l-a notat cu 7,5.

„Acesta a fost un joc uriaș pentru Drăgușin. I-a fost greu să ajungă în echipa de start, iar aceasta a fost de departe cea mai bună apariție a sa în tricoul Spurs.

S-ar putea să fi fost în ofsaid, dar respingerea cu capul de pe linie a fost superbă. El chiar nu a părut surclasat de Haaland”, a notat spurs-web.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare