Venus Williams, uimită de un fan la Indian Wells: „Mă faci să plâng!”. Ce i-a transmis spectatorul | VIDEO

Venus Williams (43 de ani), celebra jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii, a participat din nou la Indian Wells, după momentele din trecut în care nu a trăit experiențe plăcute în cadrul turneului din California. Sora Serenei Williams a câștigat șapte titluri de Grand Slam la simplu de-a lungul carierei sale.

Sportiva a putut participa la Indian Wells datorită unui wild card pe care l-a primit. În acest moment, jucătoarea de tenis ocupă locul 484 în clasamentul WTA.

Venus Williams, primire specială la Indian Wells

Sportiva a fost primită într-un mod inedit de fanii săi la primul antrenament pe care aceasta l-a efectuat în cadrul turneului care i-a produs neplăceri în urmă cu mai mult timp. Venus Williams a fost aplaudată de spectatori, aceștia dorind autografe din partea jucătoarei de tenis.

Sportiva din SUA a avut un schimb de replici uimitor cu una dintre persoanele prezente la antrenamentul său. Fanul respectiv i-a oferit complimente acesteia: „Venus, ești grozavă! Te apreciem”. Replica ei a venit instantaneu, afirmând că spusele spectatorului o fac să plângă, fiind emoționată de întâmplare, după cum se poate vedea într-un clip video postat pe Twitter de cei de la BNP Paribas Open.

Surorile Williams au luat decizia de a boicota turneul ce se desfășoară în California după un incident petrecut în 2001. Una dintre cele două semifinale ale Indian Wells de la acel moment le punea față în față pe Venus și Serena, însă sora mai mare a ales să nu se prezinte, în urma unei probleme medicale. Fanii au devenit furioși la aflarea veștii, începând să huiduie.

Și Emma Răducanu a primit un wild card pentru turneul din California

Venus Williams a putut participa la Indian Wells în baza unui wild card primit din partea organizatorilor. Nu este singura care a beneficiat de acest cadou, întrucât Emma Răducanu, Caroline Wozniacki, Karolina Pliskova, Paula Badosa, Amanda Anisimova, Ashlyn Krueger și McCartney Kessler au primit același tratament.

Emma Răducanu, jucătoare din Marea Britanie cu origini în România, a reușit, în trecut, performanța de a deveni campioană de Grand Slam (US Open 2021). La mai puțin de două săptămâni de la victoria din Statele Unite ale Americii, Emma Răducanu a renunțat la serviciile antrenorului său, Andrew Richardson.

În ultima vreme, sportiva nu a reușit să mai impresioneze prin evoluțiile sale. În prezent, Emma Răducanu ocupă poziția cu numărul 252 în clasamentul WTA, cu 301 puncte obținute.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare