Vârfurile de lance ale lui Gică Hagi cad ca spicele în străinătate: Enes Sali, dispărut în misiune!

Enes Sali, 18 ani, care s-a transferat de la Farul la FC Dallas, nu mai prinde nici lotul la clubul din Major League Soccer. Americanii nu s-au bazat pe internaționalul român în primele două etape.

Cel puţin, Enes Sali a debutat la FC Dallas în amicalul 4-1 cu New Mexico United, disputat la începutul lui februarie, iar după meci a fost lăudat de antrenorul Nico Estevez.

Farul l-a dat cu 3 milioane de euro

În primele două etape din liga Statelor Unite, FC Dallas a învins-o pe San Jose Earthquakes și a pierdut cu CF Montreal. Sali, transferat în iarnă de la Farul Constanța, a fost vândut de gruparea antrenată și patronată de Gheorghe Hagi pentru o sumă de 3 milioane de euro.

Însă fosta mare speranţă a lui Gică Hagi n-a prins nici măcar o secundă într-un meci oficial.

”Enes Sali, un transfer mai puțin cunoscut, oferă o perspectivă interesantă, aducând cu el un mix de naționalități și experiențe care ar putea îmbogăți lotul lui FC Dallas”, au scris cei de la MLSMultiplex luna trecută. Jurnaliştii de peste Ocean aşteaptă şi ei să-l vadă la muncă pe Enes Sali.

Adrian Mazilu, soartă similară

Probleme similare are şi un alt produs al lui Hagi, Adrian Mazilu. A fost împrumutat de Brighton la Vitesse Arnhem, dar atacantul de 18 ani n-a jucat deloc în Olanda.

Mazilu are nevoie de un club care să creadă în el, să-i garanteze și să intre să joace. Să vedeți atunci cum crește! În rest, ce să fac eu? Dar nu răspund eu de asta! Când pleacă de la mine, nu o mai dați pe mine. Eu fac până la un punct. După aceea ce pot să fac?”, a spus Gică Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare