„Perla” de 3,5 milioane de euro a lui Gică Hagi s-a pierdut în anonimat. Destin „crud” pentru Adrian Mazilu, după plecarea de la Farul

Adrian Mazilu (18 ani), cea mai nouă „perlă” produsă de Gică Hagi la Academie, este pe cale să se piardă în fotbalul mare. Atacantul a fost cumpărat cu 3,5 milioane de euro de Brighton, dar n-a bifat nicio secundă în Anglia.

L-au împrumutat la Vitesse Arnhem, penultima clasată în Olanda, dar nici acolo nu joacă.

A fost rezervă și cu Twente

După ce a fost folosit 45 de minute în Cupa Olandei și doar patru minute în Eredivisie, Adrian Mazilu a fost uitat pe banca de rezerve, în meciul cu Twente Enschede (1-2).

Vitesse se află pe locul 17, penultimul, cu doar 16 puncte acumulate în 24 de etape. Mazilu a ajuns la patru meciuri consecutive în care nu a bifat vreun minut, iar cariera sa se află într-o vizibilă scădere.

Planul lui Brighton cu Mazilu

Mazilu a fost cumpărat de Brighton vara trecută, de la Farul, contra sumei de 3,5 milioane de euro, iar presa din Olanda susține că ”perla” lui Gică Hagi va avea soarta lui Jan Paul van Hecke (23 de ani).

”Este un plan în spate. Românul va urma ‘ruta Van Hecke‘. Retrogradarea ar putea fi o lecție dură”, spun jurnaliştii batavi.

Jean Paul van Hecke a fost transferat de către Brighton în septembrie 2020 în schimbul a două milioane de euro de la NAC Breda. Dar, în acest sezon, van Hecke a revenit în Premier League, unde a fost un om de bază pentru Roberto de Zerbi, care l-a folosit în nu mai puțin de 26 de partide.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare