Universitatea Craiova l-a refuzat, iar acum e cotat la 35.000.000 de euro! Greșeală uriașă a lui Mihai Rotaru

Din seria jucătorilor pe care conducătorii din fotbalul românesc i-au refuzat, ca mai apoi aceștia să devină staruri mondiale, ne îndreptăm atenția, astăzi, asupra lui Giorgi Mamardashvili (23 de ani).

Portarul titular al celor de la Valencia, dar și al naționalei Georgiei, care a obținut, marți seară, în premieră, calificarea la un turneu final de Campionat European.

Gafă istorică pentru Mihai Rotaru

Giorgi Mamardashvili este cotat la 35.000.000 de euro, conform transfermarkt.de, însă Valencia speră să obțină o sumă dublă în contul său. Are o maturitate cum rar întâlnești la un portar de doar 23 de ani.

Giorgi a ajuns la Valencia în 2021. Mai întâi a fost adus sub formă de împrumut de la Dinamo Tbilisi, pentru 200.000 de euro. La scurt timp, spaniolii s-au convins și au cerut să-l transfere definitiv. Așadar, Valencia a mai achitat alți 850.000 de euro.

  • Valencia a plătit 1.000.000 de euro pentru un jucător pe care cere, acum, 60-70.000.000 de euro.

Cu doar un sezon înainte de a se transfera la Valencia, Mamardashvili evolua pentru, tot sub formă de împrumut, la Lokomotiv Tbilisi. Formație care avea să o elimine pe Universitatea Craiova în primul tur preliminar din cupele europene.

Conform gsp.ro, la scurt timp după acel meci, Giorgi Mamardashvili, a fost propus celor de la Universitatea Craiova, însă fără succes. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a considerat că portarul gruzin nu va putea să-l scoată niciodată dintre buturi pe titularul de atunci, Mirko Pigliacelli.

Cel care avea să dezvăluie această informația avea să fie fostul fundaș al celor de la Gaz Metan Mediaș, Akaki Khubutia, devenit între timp agent FIFA

L-am propus la Craiova când ei au jucat împotriva lui Lokomotiv Tbilisi. Dar cei de acolo nu s-au întors cu niciun răspuns. După câteva luni, a plecat la Valencia. Dar e mai bine așa.

Am vorbit cu impresarul lui Torje din Timișoara (n.r. Cristea Opria), care mi-a zis că vorbește la Craiova, că e apropiat de președintele lor. Căutau portar, le-am zis de el, dar nimic, a declarat Khubutia, pentru sursa citată anterior.

Giorgi Mamardashivi a devenit, la scurt timp, titular incontestabil la Valencia. Până acum, a adunat 91 de partide între buturile ”Liliecilor” și nu pare să se oprească aici.

Rămâne de văzut dacă Giorgi va alege continuitatea sau dacă va da curs intereselor majore venitre dinspre formațiile importante ale Europei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare