Una caldă, alta rece! Ce veste a primit Radu Drăgușin de la Postecoglou, după ce a fost numit titular la Tottenham

Vestea potrivit căreia Radu Drăgușin (22 de ani) urmează să debuteze ca titular în următoarea partidă a lui Tottenham, în deplasarea de la Fulham, poate fi umbrită de anunțul tehnicianului formației engleze. Ange Postecoglou (58 de ani) a analizat situația fundașilor centrali, după ce a anunțat faptul că românul va fi titular în următorul meci din Premier League.

Tottenham l-a transferat pe Radu Drăgușin de la Genoa, din Serie A, în ianuarie. Aducerea românului a avut menirea de a acoperi o poziție foarte delicată, pe care doar Cristian Romero și Micky van de Ven evoluau.

Radu Drăgușin, în pericol. Tottenham caută fundaș central

La conferința de presă pe care Ange Postecoglou a susținut-o înaintea duelului cu Fulham, managerul australian a menționat faptul că transferul unui fundaș central a devenit o prioritate pentru Tottenham, în urma problemelor de lot cu care se confruntă. Astfel, situația lui Drăgușin se complică, însă fotbalistul va avea timp să demonstreze că merită să fie titluar la clubul din Londra, întrucât Postecoglou a precizat că se va încerca aducerea unui fundaș la finalul actualei stagiuni.

„Da, este o zonă pe care vrem să o întărim, ne vom uita cu atenție acolo (n.r. poziția de fundaș central). Cu toate acestea, vom încerca să întărim grupul. Când am venit la Spurs aveam în lot șase sau șaopte fundași centrali, nu e vorba doar de număr. Este vorba despre capacitatea acelor jucători de a presta fotbalul pe care ni-l dorim și de a se potrivi cu ceea ce încercăm să construim aici.

Este un compartiment pe care îl vom întări, dar cred că vom căuta să întărim toate posturile la finalul sezonului. Avem deja un plan, alți oameni sunt responsabili de aceste lucruri momentan”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit football.london.

Ce a spus Postecoglou despre titularizarea lui Drăgușin

După ce a bifat câteva apariții în tricoul lui Tottenham din postura de jucător venit de pe banca de rezerve, Drăgușin primește șansa de a fi titluar contra lui Fulham, sâmbătă, ora 19:30, într-un meci din Premier League.

Internaționalul român va forma o pereche în compartimentul defensiv al lui Spurs cu Cristian Romero, în partida de pe „Craven Cottage”.

Ange Postecoglou a eliminat neclaritățile în ceea ce îl privește pe Radu Drăgușin, făcând o afirmație extrem de simplă: „Hai să eliminăm suspansul! Radu va juca titular mâine”, a anunțat managerul australian al lui Tottenham.

  • Tottenham ocupă poziția cu numărul cinci în Premier League. Trupa la care evoluează Drăgușin are 53 de puncte și se află la două în spatele celor de la Aston Villa (locul 4).

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare