Situația lui Radu Drăgușin, rezolvată la conferința de presă de antrenorul lui Tottenham: ”Hai să eliminăm suspansul!”

Ange Postecoglou (58 de ani) a dezvăluit la conferința de presă dinaintea derby-ului cu Fulham că Radu Drăgușin (22 de ani) va fi titular în partida de sâmbătă seara.

Vești bune pentru Radu Drăgușin. Fundașul a profitat de accidentarea lui Micky van de Ven și a jucat aproape o repriză în victoria lui Spurs pe terenul lui Aston Villa, 4-0. Cum fanii se întreabă dacă a venit și rândul românului la titularizare, managerul lui Tottenham a clarificat lucrurile la conferința de presă.

Postecoglou îl anunță titular pe Radu Drăgușin

După câteva minute prinse în tricoul lui Spurs, Radu Drăgușin se vede în fața unui adevărat test. Este la un pas de a debuta ca titular în Premier League.

Internaționalul român va face cuplu în apărarea lui Spurs cu Cristian Romero, în partida de pe „Craven Cottage”. Fulham – Tottenham este programat sâmbătă seară de la 19:30.

Despre titularizarea românului a vorbit și Ange Postecoglou, care nu a mai așteptat întrebările jurnaliștilor.

„Hai să eliminăm suspansul! Radu va juca titular mâine”, a spus managerul australian.

Radu a trebuit să aibă răbdare pentru a i se ivi șansa, Micky și Cristian fiind excepționali și având de jucat doar un meci pe săptămână. Spun că s-a descurcat bine la ultima sa apariție. Cred că ne poate aduce ceva diferit.
Ange Postecoglou, manager Tottenham

Radu Drăgușin cere mai multe minute

Internaționalul român nu și-a ascuns bucuria după meciul cu Villa. Totuși, Drăgușin nu a uitat să anunțe că își dorește să joace mai mult.

„Sunt foarte fericit că am câştigat aici. Era foarte important pentru noi să luăm cele 3 puncte aici. Ei au jucat foarte bine, dar au luat acel cartonaş roşu şi asta a fost o mare problemă pentru ei. Nu au mai putut să ne pună nicio problemă apoi, iar noi am dominat.

Eu m-am simţit foarte bine, mi-a fost dor să joc. Abia aştept următoarele meciuri. Am avut un ritm foarte bun şi sper să mai joc de acum înainte multe meciuri.

Suntem pe drumul nostru. Vrem să jucăm un fotbal foarte bun. Oamenii de la club m-au primit foarte bine şi pot spune că deja mă simt ca acasă”, a declarat Radu Drăguşin.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare