Un fotbalist de la FC Botoșani este noua țintă a celor de la Universitatea Craiova! Pe cine au pus ochii oltenii

Un fotbalist de la FC Botoșani este noua țintă a celor de la Universitatea Craiova. După remiza din Moldova, „alb-albaștrilor” le-a atras atenția un fundaș al moldovenilor, iar oltenii ar putea trece la fapte.

Un fotbalist de la FC Botoșani este noua țintă a celor de la Universitatea Craiova

Duminică seară, FC Botoșani a primit-o pe Universitatea Craiova pe terenul său, într-o partidă din cadrul etapei a 26-a a Superligii. Oltenii au smuls un punct din Moldova, un fundaș al Botoșaniului devenind o țintă pentru craioveni în urma prestației sale. Rijad Sadiku este fotbalistul care le-a atras privirile oficialilor olteni, potrivit Fanatik.

Bosniacul poate fi adăugat pe lista de transferuri, în Bănie fiind nevoie de întăriri pentru la sezonul următor. Defensiva Universității Craiova îi dă bătăi de cap lui Petev, astfel că Sadiku ar putea ajunge la olteni. Craiova a obținut egalul în prelungiri la Botoșani, printr-un gol al lui Elvir Koljic (2-2).

Universitatea nu a început deloc bine anul 2024, cu o singură victorie din cinci posibile. Apărarea craiovenilor lasă mult de dorit, cu 10 goluri încasate în aceste cinci partide. Pe 26 februarie, în Bănie va sosi FC Voluntari, iar elevii lui Petev vor încerca să remedieze situația.

Sorin Cârțu, critici dure pentru portarul Lazar după partida cu Botoșani

Sorin Cârțu, fostul fotbalist al oltenilor, i-a reproșat lui David Lazar golul de 2-0 marcat de moldoveni, unde a existat o neînțelegere între portar și Gjoko Zajkov, fundașul „alb-albaștrilor”. Acesta consideră că datoria lui Lazar era să rămână în poartă, pentru a avea o șansă de a salva situația.

„La golul doi este o aiureală acolo, o greșeală. Primul și primul lucru spun că este o greșeală individuală, îl văd pe portar acolo pentru că el nu are ce să caute. În toate cărțile de specialitate și de fotbal scrie negru pe alb, în momentul în care sunt doi jucători în dispută pentru balon, tu ca portar nu ai ce să cauți, tu trebuie să îți aperi poarta.

Nu avea de ce să iese acolo, de acolo s-a iscat neînțelegerea aia. Ar fi putut fi evitată printr-o degajare a lui Zajkov. La primul gol în acțiunea aia a fost iarăși un gol facil. Cert este că a fost un 2-0 pentru adversar. Este clar, deci tot ceea ce se întâmplă am spus-o și data trecută și mi-am exprimat un punct de vedere”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit sursei menționate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare