Mihai Rotaru a vorbit despre posibilitatea ca Marius Șumudică să îl înlocuiască pe Ivaylo Petev la Universitatea Craiova: „Nu mă ascund ca struțul”

Mihai Rotaru a vorbit despre posibilitatea ca Marius Șumudică să îl înlocuiască pe Ivaylo Petev în funcția de antrenor principal la Universitatea Craiova.

Această ipoteză a fost vehiculată destul de mult în spațiul public în ultimele zile, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare obținute de gruparea din Bănie sub comanda tehnicianului bulgar, coroborate cu jocul nu chiar încântător prestat.

Mihai Rotaru a vorbit despre posibilitatea Marius Șumudică antrenor la Universitatea Craiova

În plus, se pare că între acționarul majoritar al clubului alb-albastru și tehnicianul român aflat în prezent sub contract cu turcii de la Gaziantep FK ar exista o relație de prietenie de mai mulți ani, motiv pentru care cei doi ar discuta destul de des la telefon.

Mai mult, în cursul zilei de marți a apărut o informație conform căreia Ivaylo Petev nu ar fi fost prezent la ultima ședință de pregătire susținuă de jucătorii Universității Craiova, element care, în mod evident, a alimentat scenariul potrivit căruia ar fi doar o chestiune de timp până când bulgarul ar urma să fie demis și, în principiu, înlocuit cu Marius Șumudică, în anumite condiții.

Acesta este contextul care l-a determinat pe Mihai Rotaru să aibă o ieșire publică pe seama acestui subiect. Omul de afaceri a ținut să precizeze că acea informație referitoare la Ivaylo Petev este falsă și, de asemenea, a dorit să își manifeste susținerea față de actualul antrenor al oltenilor. Pe de altă parte, acționarul majoritar al Universității Craiova a mai apreciat și că zvonurile referitoare la o eventuală venire a lui Marius Șumudică în Bănie, în prezent sau în perioada imediat următoare, nu au cum să fie plauzibile, întrucât ele au fost furnizate de către anumite surse din cadrul clubului craiovean, lucru care, în viziunea sa, nu ar avea cum să se întâmple.

Nu mă ascund ca struțul. Am citit că apropiați de la club spun că Șumudică e dorit. Nu poate un apropiat să spună așa ceva. Este o minciună că Petev nu a fost la antrenament. Aceste minciuni fac un bulgăre care vine peste noi.

Vrem să ieșim din această pasă proastă. Vom face o analiză a aceea ce s-a întâmplat. Podiumul și Cupa României rămân obiective pentru Universitatea Craiova în acest sezon”, a spus mihai rotaru, potrivit digisport.ro.

De unde au pornit toate aceste speculații

Conform sursei citate anterior, un apropiat al Universității Craiova a susținut recent că ar exista în prezent discuții în club în legătură cu o eventuală numire a lui Marius Șumudică în funcția de antrenor principal, discuții care s-ar fi produs de asemenea și în trecut.

„Da, este adevărat că în Craiova se discută de Șumudică. Dar nu doar acum. Se consideră că se poate apropia cum trebuie de jucători și să scoată maximum de la ei. E number one din acest punct de vedere. Pentru că asta e problema lui Petev.

El e antrenor bun și chiar ca om este de calitate. Dar este rigid și la felul său de a fi e greu să-și apropie fotbaliștii. Și știți cum e la noi. Și cu biciul, dar și cu zăhărelul.

Oricum, indiferent ce vorbim noi și ce apare prin presă, Rotaru este cel care decide, iar în momentul ăsta e în dubiu dacă schimbarea ajută sau nu.

Cel mai regretat antrenor aici în ultimii 7-8 ani este Rădoi. Știu că pare surprinzător după ce s-a întâmplat, cum a plecat, cu cine s-a certat, dar eu pe toți i-am auzit spunând că Rădoi a fost cel mai bun. De departe”, a spus persoana respectivă, conform digisport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare