Un bătrân de 70 de ani a câștigat un miliard la pariuri! A jucat un bilet de 5 lei!

Un bătrân de 70 de ani a câștigat un miliard la pariuri. Pensionarul este din Mioveni, județul Argeș, și a dat lovitura vieții sale, mizând suma de doar cinci lei.

În ultima vreme, fenomenul pariurilor sportive a luat amploare în România, tot mai mulți oameni alegând să „investească” sume consistente de bani în această direcție, indiferent de vârsta pe care o au.

Un bătrân de 70 de ani a câștigat un miliard la pariuri!

Un pensionar din Mioveni, ajuns la 70 de ani, a stat în calea norocului, iar acesta l-a „lovit”, într-un final. După nenumărate rânduri în care bătrânul a încercat să dea lovitura la pariuri sportive, omul a reușit improbabilul, obținând un câștig extraordinar, de un miliard de lei. Biletul a fost jucat la o agenție de pariuri sportive din Mioveni, în zona Robea, cu suma modestă de cinci lei.

Industria pariurilor sportive de la noi din țară este într-o continuă ascensiune în ultimul timp, numele multor „grei” din domeniu aflându-se pe echipamentele formațiilor ce evoluează în Superliga. Această creștere accelerată a fenomenului pariurilor sportive a avut un impact pe măsură asupra economiei României, având în vedere sumele uriașe pe care Guvernul le încasează din impozite și taxe.

Expansiunea acestei industrii oferă din ce în ce mai multe locuri de muncă, operatorii de pariuri sportive întorcând o parte din câștiguri către unele cluburi sau evenimente sportive, sub formă de sponsorizări sau reclame.

Pensionarul din Mioveni nu este singurul care a dat lovitura de-a lungul vremii

În urmă cu ceva timp, un român a câștigat uriașa sumă de 750.000 de lei prin intermediul pariurilor sportive, după ce a mizat doar 160 de lei pe bilet. Norocosul a prins, în acel moment, o cotă totală de 3246,51, alegând să parieze pe partide din La Liga, Serie A, Superliga și din campionatul Turciei (Superlig).

O altă persoană a dat lovitura, una chiar mai mare decât cea din cazul prezentat anterior, obținând suma exorbitantă de două milioane de euro în urma contactului cu pariurile sportive. Acesta a pariat același bilet de 10 ori, având mare încredere în șansele sale, fiind vorba de 20 de evenimente care aveau să se desfășoare. Cota totală obținută de norocosul jucător a fost de 1.206,14.

O parte importantă dintre opțiunile sale au fost din Superliga, dar acesta și-a făcut curaj și a abordat și partide din eșalonul secund al fotbalului românesc. Printre altele, persoana respectivă a apelat și la meciuri din Serie A (Lazio – Monza, Verona – Juventus), La Liga (Rayo Vallecano – Celta Vigo) și Bundesliga (Bayer Leverkusen – VFB Stuttgart, Werder Bremen – RB Leipzig).

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare