Umilit și batjocorit de presă, Kylian Mbappe părăsește Euro 2024 cu capul plecat. Cum l-au numit ziariștii din Hexagon pe noul jucător al Madridului

Franța a fost eliminată de la EURO 2024, după înfrângerea din semifinale împotriva Spaniei, scor 2-1. Evoluția lui Kylian Mbappe (25 de ani) a fost una dezamăgitoare, iar jurnaliști francezi nu au avut milă de el.

Jurnaliștii de la L’Equipe l-au lăsat pe Mbappe „corigent”

Înaintea ca EURO 2024 să înceapă, Kylian Mbappe era jucătorul care era favorit la titlul de golgheter al turneului. Din păcate, prestația starului din Hexagon a lăsat de dorit și nu a ieșit în evidență cu nimic impresionant.

Cel mai renumit ziar de sport din Franţa, L’Equipe, i-a acordat lui Mbappe nota 3, cea mai mică primită de un jucător aflat pe teren la meciul de aseară. Atacantul a fost la egalitate cu mijlocașul N’Golo Kante (33 de ani).

În plus, jurnaliștii l-au numit ”incompentent” pe Kylian Mbappe, după ce a marcat un singur gol în Campionatul European.

Yamal fenomenal, Mbappe incompetent. Autorul unui gol magnific, Lamine Yamal a ajutat Spania să elimine Franţa (2-1) în semifinalele de la EURO 2024. În schimb, Kylian Mbappe a ratat din nou.” a notat L’Equipe.

Kylian Mbappe, „Am vrut să fim campioni europeni și nu suntem”

După înfrângerea suferită, Kylian Mbappe a declarat că această competiție este un eșec pentru echipa sa

În fotbal, ești bun sau nu ești bun. Eu nu am fost bun. E un EURO ratat pentru mine. Voiam să fiu campion european.

EURO pentru noi a fost un eșec. Am vrut să fim campioni europeni și nu suntem. Este fotbal. Trebuie să mergem mai departe. A fost un an lung, plec în vacanță să mă odihnesc, îmi va prinde foarte bine. O problemă fizică sau psihologică? Nu, asta a fost tot. Nu trebuie să complicăm prea mult fotbalul. Am fost buni și plecăm acasă, e simplu. Trebuie să mă odihnesc. Apoi, voi începe o nouă viață.” a transmis Kylian Mbappe, citat de jurnalistul Fabrizio Romano

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare