Kylian Mbappe, umilit după eliminarea Franței de la EURO 2024! „EURO pentru noi a fost un eșec”

Franța a fost eliminată de la EURO 2024, după înfrăgerea împotriva Spaniei, scor 2-1, în semifinala Campionatului European.

După fluierul final, jurnaliștii spanioli au început să-l atace pe Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe, „Am vrut să fim campioni europeni și nu suntem”

Partida a început în forță pentru Franța, care a deschis scorul în minutul 9 prin Kolo Muani. 

Cu toate acestea, Spania a reacționat rapid și a reușit să egaleze în minutul 21 prin Lamine Yamal cu o execuție de mare clasă. După doar patru minute, Spania a preluat conducerea după ce Jules Kounde a deviat nefericit mingea în propria poartă. Acest autogol a stabilit scorul final, deși ambele echipe au avut șanse să mai înscrie până la finalul meciului. 

Kylian Mbappe nu a reușit, însă, să facă diferența pentru Franța. După înfrângerea suferită, Kylian Mbappe a declarat că această competiție este un eșec pentru echipa sa. 

„În fotbal, ești bun sau nu ești bun. Eu nu am fost bun. E un EURO ratat pentru mine. Voiam să fiu campion european.

EURO pentru noi a fost un eșec. Am vrut să fim campioni europeni și nu suntem. Este fotbal. Trebuie să mergem mai departe. A fost un an lung, plec în vacanță să mă odihnesc, îmi va prinde foarte bine. O problemă fizică sau psihologică? Nu, asta a fost tot. Nu trebuie să complicăm prea mult fotbalul. Am fost buni și plecăm acasă, e simplu. Trebuie să mă odihnesc. Apoi, voi începe o nouă viață.” a transmis Kylian Mbappe, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Publicația Mundo Deportivo nu s-a abținut și a dat un titlu dureros pentru superstarul francez: ”Mbappe nu are mască pentru a vedea mai bine golul lui Yamal!”.

Aceștia fac referire la faptul că Mbappe a decis să nu mai țină cont de niciun sfat al medicilor și a decis să joace în meciul cu Spania fără masca de protecție, despre care a spus că l-a încurcat pe durata EURO 2024.

Unul dintre jucătorii importanți ai Spaniei s-a săturat și se gândește la retragere după EURO 2024

Cu două zile înainte de partida Spania – Franța, căpitanul ”Furiei Roja” a declarat într-un interviu pentru publicația spaniolă El Mundo se simte nefericit în țara sa și probabil acest turneu a fost ultimul cu naționala Spaniei.

„(n.r. Vei părăsi naționala după Euro?) Poate, este o posibilitate despre care nu vreau să vorbesc prea mult, dar este probabilă.

(n.r. Dar având totul, de ce transmiți imaginea că ești mereu nefericit?) Nu sunt deloc nefericit. Dar este adevărat că în Spania îmi este foarte greu să fiu fericit. Până la urmă, mereu iese ceva pe undeva. Zilele trecute pentru că le-am făcut un gest jurnaliştilor, pur şi simplu fluierat, gest despre care credeam că va rămâne între noi.

A fost doar un gest, dar unii au profitat de ocazie pentru a critica, ca întotdeauna. Ca în problema dacă mi-au dat cartonaș galben sau nu, unii au spus ‘Jucăm mai bine fără el’. Chiar și atunci când lucrurile merg bine…

(n.r. Deci, ești mai fericit în afara Spaniei?) Da, cu siguranță. Am spus-o de multe ori. Mai presus de toate, pentru că oamenii mă respectă. În Spania nu există respect pentru nimic și pentru nimeni.” a declarat căpitanul Spaniei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare