ULTIMA ORĂ | Simona Halep revine pe terenul de joc! A acceptat invitația: ”Ne vedem în curând!”

Simona Halep (32 de ani) a acceptat invitația organizatorilor de la Miami Open și va reveni pe terenul de tenis. Turneul WTA 1000 este programat între 17 și 31 martie 2024.

Coșmarul pe care l-a traversat Simona Halep se apropie de sfârșit. Suspendarea de 4 ani impusă de cei de la ITIA a fost redusă de Tribunalul de Arbitraj Sportiv la 9 luni. Revenită între timp în țară, Halep a exclamat: ”Adevărul a ieșit la suprafață”. Mai mult, românca este pe cale să revină pe terenul de joc mai repede decât s-ar fi așteptat. Americanii de la Miami Open i-au acordat un wild card.

Simona Halep revine pe teren la Miami Open

Simona a anunțat că ia în calcul revenirea pe terenul de joc la turneul american. Fostul lider mondial a confirmat pe contul de instagram că revenirea se va produce peste două săptămâni.

„Sunt încântată să vă anunț că voi reveni în circuitul WTA peste două săptămâni, la Miami Open. Le mulțumesc organizatorilor turneului pentru că mi-au oferit această oportunitate.

Abia aștept să revin pe teren și să concurez. Ne vedem în curând!”, a transmis Simona Halep pe contul personal de Instagram.

Halep, susținută în toată lumea

Vestea că Halep și-a câștigat dreptatea a făcut înconjurul lumii. Și tenisul românesc a reacționat la anunțul celor de la TAS. Irina Begu i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul Sportpesurse.

“Am primit vestea foarte bine. A fost o veste minunată, aşa cum visam. Aşa a trebuit să fie. Adevărul a ieşit la suprafaţă. În sinea mea, mereu am ştiut că nu am făcut nimic şi că nu am luat nicio substanţă interzisă niciodată şi nici nu am avut această intenţie.

Mă bucur că s-a judecat corect. M-am bucurat foarte tare, pentru că am aşteptat foarte mult acest verdict şi îmi doream tare mult să fie aşa. Îmi doresc să merg la Miami, dar să vedem. Am făcut o pregătire bună, va fi greu să revin, dar o iau pas cu pas.

Şi eu îmi doresc să particip la Jocurile Olimpice. Dar sunt şanse minime, pentru că nu sunt în clasament. Dacă voi reuşi până atunci să joc câteva meciuri, o să am o şansă în plus. Nu am plănuit nimic până acum, totul este o opţiune. O să fac tot ce pot că să joc la Olimpiadă“, a spus Halep.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare