EXCLUSIV | Irina Begu, reacție de mare clasă după victoria Simonei Halep la TAS! Ce a putut spune jucătoarea despre colega sa

Irina Begu (33 de ani, 122 WTA) a vorbit pentru Sportpesurse despre verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv în cazul Simonei Halep (32 de ani). TAS a redus suspendarea fostului lider mondial de la 4 ani la doar 9 luni.

Vești fabuloase pentru Simona Halep. După aproape doi ani de stat pe tușă, fosta campioană de la Roland Garros și de la Wimbledon și-a făcut dreptate. Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv i-a redus sancțiunea primită din partea celor de la ITIA (Agenția Internațională de Integritate în Tenis). „Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună, în ciuda faptului că e surprinzătoare”, a reacționat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cunoscut ca un mare admirator al Simonei.

Mesajul Irinei Begu, după verdictul în cazul Halep

Simona Halep este gata să revină pe terenul de tenis. Nu înaintea de a-și cere dreptatea și în instanțele civile. Jucătoarea din Constanța va cere despăgubiri uriașe firmei de la care a procurat subtanța contaminată cu roxadustat.

La bucuria Simonei Halep participă și colegele ei de generație. Contactată de Sportpesurse, Irina Begu a transmis un mesaj emoționant.

”Mulțumesc că m-ați sunat. Mă bucur foarte mult pentru Simona, că a reușit să iasă…

E extraordinar pentru ea că și-a arătat nevinovația și a demonstrat că nu a luat nimic”, a declarat Irina Begu pentru Sportpesurse.

Probleme pentru Irina Begu

Irina Begu este departe de forma din urmă cu opt ani, atunci când ajungea până în proximitatea TOP20. Ajunsă pe locul 22 WTA în 2016, bucureșteanca este acum în afara clasamentului. Spune că va anunța ce va urma pentru ea atunci când se va simți pregătită.

”Da, sunt in afara tenisului de ceva timp. Atunci când voi fi pregătită voi anunța ce va urma”, a mai spus Irina Begu pentru Sportpesurse.

August 2023 este data ultimului meci al Irinei Begu. Atunci era eliminată de Tamara Korpatsch, de la US Open. Irina s-a lovit în ultimul timp de mai multe probleme de sănătate, între care și o accidentare la cot.

Acest calvar a fost testamentul rezistenței mele, iar triumful adevărului, deși întârziat, este nespus de satisfăcător. Vreau să le mulțumesc din inimă celor care m-au reprezentat legal.
Simona Halep

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare