Trofeul Euro 2024 a ajuns la București în această seară! Nicușor Bancu, reacție halucinantă atunci când a fost întrebat dacă România are șanse să câștige Campionatul European: „De ce nu?” | FOTO + VIDEO

Trofeul Euro 2024 a ajuns la București în această seară și a fost prezentat fanilor, în cadrul unui eveniment desfășurat la Unirea Shopping Center. Naționala lui Edi Iordănescu revine la Euro după opt ani, făcând parte din grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B, unde vor avea loc duelurile Bosnia și Herțegovina – Ucraina și Israel – Islanda.

La evenimentul dedicat prezenței trofeului Euro 2024 la București au asistat nume importante din fotbalul românesc, precum Ciprian Marica, Florinel Coman, Darius Olaru, David Lazar și Nicușor Bancu.

Trofeul Euro 2024 a ajuns la București în această seară

Aducerea trofeului Euro 2024 la București a fost posibilă datorită sponsorului oficial al Euro 2024, care în același timp este și sponsorul de la FCSB și Universitatea Craiova – Betano. Naționala pregătită de Edi Iordănescu va debuta la Euro 2024 pe 17 iunie, împotriva învingătoarei din play-off-ul B de calificare, pe Allianz Arena, stadionul celor de la Bayern Munchen.  După cinci zile, România se va lupta cu Belgia la Koln, iar ultimul meci este programat pentru ziua de 26 iunie, în compania Slovaciei, pe arena celor de la Eintracht Frankfurt.

David Lazar și Nicușor Bancu au oferit declarații în legătură cu mult râvnitul trofeu al Campionatului European, vorbind și despre speranțele pe care le are selecționata României la turneul final din Germania. Cei doi au fost încrezători în șansele „tricolorilor” de a trece de faza grupelor.

„Arată frumos. L-am ridicat puțin, este foarte ușor, dar e greu de câștigat. (n.r. despre posibilitatea ca România să cucerească un astfel de trofeu) Nu în viitorul apropiat, dar în viitorul îndepărtat, de ce nu? Cred că toată lumea acum are așteptări mari, dar e important să fim alături de ei, să luăm meci cu meci. Nimic nu este imposibil, am văzut și în preliminarii. Lumea nu dădea foarte multe șanse, dar până la urmă am terminat pe primul loc grupa. (n.r. despre trofeu) Poate acum nu realizez exact măreția, dar jucători de mare nivel au pus mâna pe acest trofeu”, a afirmat David Lazar

Ce a spus Nicușor Bancu despre șansele României de a câștiga Euro

Și Nicușor Bancu, fotbalistul celor de la Universitatea Craiova, a vorbit despre trofeul Euro 2024 și despre posibilitatea ca România să îl cucerească pe viitor. Jucătorul oltenilor a afirmat că își dorește foarte mult să depășească faza grupelor la turneul final, în ciuda multor opinii, conform cărora acest obiectiv ar fi unul prea îndrăzneț pentru „tricolori”.

Acesta a menționat faptul că moralul din tabăra fotbaliștilor pregătiți de Edi Iordănescu este unul foarte bun, îndrăznind chiar să viseze la câștigarea Euro 2024, spunând că „nimeni nu îți interzice să visezi”.

„Eu sper să ieșim din grupe, asta îmi doresc cel mai mult. Știu că se poate, nu cred că mulți ne dau șansa să ne calificăm. Cu toate acestea noi am demonstrat că se poate, am și câștigat grupa, am și terminat neînvinși și acest lucru ne dă un moral foarte bun și încredere mare, pentru a reuși si la Campionatul European o ieșire din grupe. (n.r. despre visul de a câștiga trofeul) Nu știu, poate este un vis prea mare, dar cu toții visăm că se poate întâmpla. De ce nu? Nimeni nu îți interzice să visezi. Rezultatele din ultimul timp ne dau încredere că se poate chiar și mai mult decât ieșitul din grupe, dar nu vreau să mă gândesc atât de departe. Trebuie să o luăm pas cu pas și să jucăm cât mai bine”, a declarat Nicușor Bancu

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare