Meciul Rapid – FCSB nu se va juca în Giulești! Cum a reacționat Liviu Ungurean, după ce în trecut a amenințat conducerea pe seama acestui subiect

Meciul Rapid – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat din Superliga, nu se va juca pe stadionul din Giulești, fiind pentru prima dată de la inaugurarea noii arene când se întâmplă acest lucru.

În trecutul apropiat, s-a mai pus de câteva ori problema de așa ceva, însă fanii rapidiști, prin vocea liderului Liviu Ungurean, s-au opus vehement acestei idei și chiar au amenințat că nu se vor prezenta la meci dacă se va alege această variantă.

Meciul Rapid – FCSB din ultima etapă a sezonului regulat se va disputa pe Arena Națională

Potrivit iamsport.ro, meciul următor dintre cele două rivale bucureștene, care ar urma să se dispute în perioada 8-11 martie, se va juca pe Arena Națională, pentru prima dată cu Rapid în postura de gazdă din momentul în care a fost inaugurat noul stadion din Giulești, iar cel poreclit „Bocciu” nu a mai avut de această dată nimic de protestat.

Da, am luat împreună decizia cu șefii clubului ca meciul cu FCSB să se dispute pe Arena Națională. Va fi o partidă frumoasă, cu atmosferă în tribune, noi o să ne facem treaba”, a spus Liviu Ungurean, conform sursei citate anterior.

Giuleștenii au reacționat anterior foarte dur într-un context asemănător

De notat că, în aprilie 2023, când s-a pus de asemenea problema ca acest meci să se dispute pe cel mai mare stadion al țării, liderul „Peluzei Nord Rapid” a avut o reacție foarte dură la adresa conducerii clubului, pe care a acuzat-o că pun interesele financiare mai presus de partea sentimentală a chestiunilor de acest gen.

Sută la sută trebuie să se joace în Giulești (n.r. Rapid – FCSB), pentru că acolo e casa noastră și este presiunea pe adversar și avem o șansă în plus să putem să câștigăm această luptă.

(n.r. conducătorii clubului s-au gândit că ar avea încasări mai mari pe Arena Națională) Păi, sigur că da, anumite persoane se gândesc la câștiguri mai mari, dar nici noi nu suntem curve să fim scoși la produs.

Noi suntem galeria Rapidului, suntem niște oameni maturi, echilibrați, care băgăm mâna în buzunar și ne plătim unele dintre cele mai scumpe bilete din România, mergem peste tot pe banii noștri, plătim bilete peste tot în țară, nu suntem o galerie întreținută”, a spus atunci Liviu Ungurean, potrivit prosport.ro.

De asemenea, la acel moment suporterii giuleșteni au amenințat că nu se vor prezenta la meci dacă el se va juca pe Arena Națională, iar presiunile lor au dat roade, conducerea Rapidului acceptând în cele din urmă ca acea partidă cu FCSB să se dispute în cele din urmă tot în Giulești.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare