Transferul lui Ianis Hagi la Fener a devenit un caz în România! Mihai Stoica nu vede cu ochi buni mutarea

Mihai Stoica (59 de ani) nu vede cu ochi buni eventualul transfer al lui Ianis Hagi (25 de ani) la Fenerbahce. Managerul FCSB crede că nivelul fotbalului din Turcia este unul scăzut. Sport pe Surse a anunțat în exclusivitate despre interesul lui Jose Mourinho de a-l aduce pe fiul lui Gică Hagi la cea mai titrată echipă din Super Lig.

Ianis Hagi a încheiat în genunchi un sezon care se anunța promițător. Vedeta naționalei nu s-a remarcat mai cu nimic la Alaves și a plecat pe ușa din dos din LaLiga. Speră ca naționala să fie o rampă de relansare, mai ales că urmează un turneu final care poate schimba multe în fotbalul mondial. Una dintre așteptatele mutări este viitoarea destinație a lui Ianis Hagi. Fenerbache s-a înscris pe listă, la cererea lui Mourinho, după cum a prezentat în exclusivitate Sport pe Surse.

Mihai Stoica, despre transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce

”Eliberat” de Alaves, Ianis Hagi trebuie să revină la Rangers. Cel mai probabil, scoțienii nu îl vor păstra la Glasgow, astfel că EURO 2024 va fi foarte important pentru viitorul mijlocașului ofensiv.

Mihai Stoica speră ca următorul pas al lui Ianis să nu fie legat de fotbalul din Turcia. ”Nu este extraordinar”, spune managerul FCSB.

”(n.r. Crezi că Fener îl vrea pe Ianis?) Nu am nicio idee. Am fost foarte dezamăgit de derby-ul Turciei, de calitatea jocului. Meciul ăla din tur a fost foarte slab. Am văzut Galatasaray jucând in UCL, jocuri bune, am văzut Fener în Europa contra Olympiacos… cam deziluzie. În Turcia merg, de regulă, cei care sunt la apus de carieră.

A mers Icardi, Dirk Kuyt, care juca senzaţional, dar mă uitam la Tadic… Şi în Anglia juca, dar la Ajax era senzaţional. Dzeko dă goluri, dar asta spune şi despre nivelul fotbalului turc. Nu este extraordinar”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • 2 pase decisive a reușit Ianis Hagi în 22 de meciuri pentru Alaves

„Concentrarea mea e la EURO. Am avut discuții cu impresarii, e normal, dar presiunea e la ei. Ei știu ce-mi doresc pentru viitorul meu, e o vară destul de importantă pentru mine din toate punctele de vedere.
Le-am spus înainte să merg la națională ce îmi doresc, aștept să lucreze cât mai bine, să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine. Nu pot spune dacă voi fi la Rangers sau altundeva. Viitorul meu depinde de impresarii mei”,
Ianis Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare